۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۱
کد خبر: ۲۲۱۳۸۴
حجت‌الاسلام رفیعی:

تدوین قانون حمایت از امر به معروف در جامعه ضروری است

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام رفیعی خواستار تدوین قانون حمایت از امر به معروف و نهی از منکر در جامعه شد و با بیان این‌که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه تدوین این قوانین را به عهده دارد، گفت: امر به ‌معروف و نهی از منکر زمانی مؤثر است که از حمایت قانونی برخوردار باشد.
حجت‌الاسلام ناصر رفيعي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی محمدی، عضو هیئت علمی جامعه المصطفی، چهارشنبه شب در جمع زائران و مجاوران حرم حضرت معصومه(س)، به اهمیت امربه‌معروف و نهی از منکر در سطح جامعه اشاره کرد و گفت: وظیفه دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که قوانینی را برای حمایت از امربه‌معروف و نهی از منکر وضع کند.

 

وی تصریح کرد: امر به ‌معروف و نهی از منکر زمانی مؤثر است که از حمایت قانونی برخوردار باشد، وقتی این قوانین در سطح جامعه نهادینه شود، نیروی انتظامی می‌تواند با قانون گریزان برخورد کند.

 

حجت‌الاسلام رفیعی با بیان اینکه تاکنون مسؤولان فرهنگی کشور قانون مناسبی را برای امر به معرف و نهی از منکر وضع نکرده‌اند، گفت: در سال 76 رهبر معظم انقلاب از وزارت علوم وقت خواست که دانشگاه‌ها را اسلامی کند، ولی از آن زمان تاکنون هیچ قانون اجرایی و عملی برای اسلامی کردن دانشگاه‌ها وضع نشده و فقط به برگزاری همایش‌هایی بسنده شده است.

 

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی ابراز کرد: متأسفانه بی‌حجابی و بدحجابی در سطح جامعه و دانشگاه‌ها در حال افزایش است و اگر مسؤولان فرهنگی قوانینی برای جلوگیری از بدحجابی وضع نکنند در آینده اوضاع پوشش بانوان نامناسب‌تر خواهد شد.

 

وی در ادامه به بیان کتاب‌های که درباره امر به معروف و نهی از منکر منتشر شده پرداخت و افزود: مایکل کوک نویسنده آمریکایی و مسیحی دو جلد کتاب درباره امربه‌معروف و نهی از منکر در اسلام نوشته که آستان قدس رضوی آن‌را به فارسی ترجمه و منتشر کرده است.

 

حجت‌الاسلام رفیعی گفت: مایکل کوک درباره هدف نگارش این کتاب آورده است که جوان مستی در آمریکا به دختری در مکان عمومی تعرض کرد و هیچ فردی جلوی این جوان را نگرفت؛ این اتفاق سبب شد که این سؤال برای من پیش بیاید که آیا مردم نسبت به مسائل پیرامون خود مسؤولیتی ندارند؟ تحقیقات بسیاری را انجام دادم تا با قرآن آشنا شدم و آیه‌های امربه‌معروف و نهی ازمنکر را خواندم؛ هفده سال در تمام منابع مذاهب اسلامی تحقیق کردم تا این دوجلد کتاب را درباره امربه‌معروف و از منکر نوشتم.

 

وی در بخش دیگر از سخنانش به تأثیر معنویت در زندگی اشاره کرد و گفت: بشر امروز در زندگی جسمانی بسیار پیشرفت کرده ولی در سیر و سلوک معنوی آن پسرفت داشته است.

 

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی تصریح کرد: در این زمان وسایل آسایش بسیاری برای زندگی فراهم شده است ولی بیشتر افراد آرامش خود را از دست داده‌اند و میزان افسردگی در سطح جامعه افزایش یافته است.

 

حجت‌الاسلام رفیعی در پایان سخنانش به بیان روش‌های کسب آرامش پرداخت و گفت: دین‌داری، زندگی افراد آرامش می‌دهد و پایبندی به اعتقادات و اخلاق سبب افزایش معنویت در زندگی می‌شود./998/پ202/ی

ارسال نظرات