۲۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴
کد خبر: ۲۲۱۵۲۱
نماینده ولی فقیه در لرستان:

هدف آمریکا از مقابله با داعش توطئه علیه مقاومت اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در لرستان هدف آمریکا از مقابله با داعش توطئه علیه مقاومت اسلامی دانست و گفت: تناقض در موضع‌گیری‌ها و عمل آمریکایی ها را کسی باور نمی‌کند.
حجت الاسلام و المسلمين ميرعمادي ، نماينده ولي فقيه در لرستان و امام جمعه خرم آباد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان، ظهر امروز، در خطبه های نماز جمعه این هفته، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: 31 شهریور ماه آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی خاطرنشان کرد: آمریکا زمانی که پیروزی ایران اسلامی را دید، صدام را تحریک کرد که به ایران حمله کند و این حمله بیش از هشت سال طول کشید.

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به هجوم وحشیانه بعثی‌ها به سرزمین ایران یادآور شد: مردم ایران به فرمان امام راحل لباس رزم پوشیدند و در مقابل این هجمه به خوبی ایستادگی کردند.

دفاع مقدس از حساس‌ترین و بارز‌ترین دوره تاریخ ایران اسلامی است

امام جمعه خرم آباد با بیان این که هشت سال دفاع مقدس مکتبی دفاعی ایجاد کرد که ریشه در مکتب عاشورای حسینی دارد، افزود: دفاع مقدس از حساس‌ترین و بارز‌ترین دوره تاریخ ایران اسلامی است.

وی در ادامه با اشاره به این که ملت ایران دو هزار و 887 روز در دوران دفاع مقدس جنگید، عنوان داشت: این جنگ سربلندی، عزت و افتخار را برای ما فراهم کرد.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با اشاره به این که آمریکا می خواهد جلوی داعش بایستد، بیان داشت: آمریکایی‌ها می‌خواهند این دسیسه را ایجاد کنند تا گروه‌های داعش را به سوریه بفرستد.

امام جمعه خرم آباد با اشاره کشتن افراد بی گناه از سوی گروه های داعش و سکوت آمریکایی‌ها، خاطرنشان کرد: امروز آمریکا می خواهد جلوی داعش بایستد.

وی در ادامه با بیان این که هدف آمریکا از این کار توطئه ای علیه بیداری اسلامی و مقاومت اسلامی است، خاطرنشان کرد: امروز کمر داعش از سوی ارتش عراق و نیروهای مردمی با حمایت ایران اسلامی شکسته شده است.

نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان این که نیت آمریکایی‌ها در این ائتلاف پلید و عمل شان آلوده است، گفت: این تناقض در موضع‌گیری‌ها و عمل آمریکا را کسی باور نمی‌کند؛ زیرا آنها نمی‌خواهند گروه داعش را از بین ببرند.

بازگشایی مدارس رخداد فرهنگی و آموزشی بزرگی در کشور است

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با اشاره به بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی، گفت: بازگشایی مدارس رخداد فرهنگی و آموزشی بزرگی در کشور است.

وی با بیان این که آموزش و پرورش دو بال سعادت جامعه هست، تأکید کرد: باید به خوبی از این ظرفیت استفاده شود.

امام جمعه خرم آباد خاطرنشان کرد: برای رسیدن به تعالی، علم و دانش همه باید دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم بهار تعلیم و تربیت را سرشار از طراوت و نشاط آغاز کنیم.

معلمان پرچمداران تعلیم و تربیت هستند

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با بیان این که معلمان پرچمداران تعلیم و تربیت هستند، افزود: خط مقدم جهاد علمی برعهده معلمان گذاشته شده است.

وی در ادامه تأکید کرد: برای موفقیت و پیشرفت علم و دانش در کشور باید عنصر تعلیم و تربیت جدی گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در لرستان در ادامه با اشاره به عمل موفقیت‌آمیز رهبر معظم انقلاب اسلامی، بیان داشت: بیماری رهبر معظم انقلاب اسلامی مایه نگرانی ملت ایران شد و خبر سلامتی ایشان موجب شد ملت ایران و مسلمانان جهان خوشحال شوند./9459/پ201/ب2

ارسال نظرات