مؤمن در برابر هجمه دشمن بی تفاوت نیست
وی با اشاره به این که غضب مؤمن در مسیر حق قرار دارد، اظهار کرد: امام رضا(ع) می فرمایند: «المؤمن اِذَا غَضِبَ لَم یُخرِجه غَضَبُه من حَقِّ، هر گاه مؤمن به خشم آید، خشم او، وی را از حق خارج نمی کند».
سخنران حرم رضوی افزود: مؤمن، خشمش را به روی دشمن خالی می کند که دشمن طمع نکند، لذا او در مقابل هجمه دشمن بی تفاوت نیست، بلکه در برابر دشمنانی چون، آمریکا و صهیونیست و هر سلطه گر و حق کشی واکنش نشان می دهد؛ چرا که اگر اینگونه نباشد دشمن در او نفوذ می کند.
حجت الاسلام رضایی تهرانی با اشاره به آیه «مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاء بینهم، محمد(ص) فرستادهى خداست و کسانى که با او هستند، بر کافران سختگیر [و] با همدیگر مهربانند.»،گفت:مؤمن در میدان سیاسی، نظامی، فرهنگی و ... هر جا دشمن هجمه ای انجام دهد، در مقابل با او می ایستد؛ چرا که فریب خوردن از سوی دشمن، زمینه ساز شکست ارزش ها است.
این کارشناس مذهبی افزود: پدر و مادر، نسبت به دیگر افراد، بیش ترین محبت را به انسان دارند، اما محبت خداوند نسبت به انسان ها بیش تر از محبت پدر و مادر است؛ آن ها تنها گوشه ای از محبت خداوند را دریافت کرده اند.
این استاد حوزه علمیه با بیان این که بغض ائمه اطهار(ع) نسبت به دشمنان، بغض الهی است گفت: دشمنی حضرت علی(ع) نسبت به ابن ملجم، دشمنی رسول الله نسبت به ابو سفیان، دشمنی حضرت زهرا(ع) نسبت به غاصبان خلافت و هم چنین دشمنی امام حسین(ع) نسبت به یزید و شمر، دشمنی شخصی نبوده، بلکه بغض الهی بوده است.
وی با اشاره به این که غضب، مؤمن دو ویژگی برجسته دارد، ابراز کرد: مؤمن، اولا برای خدا غضب می کند و ثانیا، در محدوده ای هم که خدا امر کرده است، غضب کرده و هیچ گاه از آن محدوده خارج نمی شود.
سخنران حرم رضوی اظهار کرد: مسلمانان روزی که مکه را فتح کردند، گفتند: «الیَوم یَوم المَلحَمه، امروز روز انتقام است»، آن ها می خواستند به جبران اذیت هایی که از سوی مشرکان بر آن ها شده بود، انتقام بگیرند، اما پیامبر اکرم(ص)فرمودند: « الیوم یَومُ المَرحمه، امروز روز مرحمت است».
حجت الاسلام رضایی تهرانی گفت:پیامبر اکرم(ص) سرچشمه رحمت هستند، و با تغییر دادن حرف «لام» به حرف «راء» شعار را هم به لحاظ ادبی و هم به لحاظ محتوایی تغییر داده و آن را تبدیل به رحمت کردند.
این استاد حوزه علمیه در پایان به دیگر ویژگی های انسان مؤمن اشاره کرد و گفت: انسان مؤمن، زمانی که راضی به رضای خداوند شود، رضایت او، وی را در مدار باطل فرو نمی برد و زمانی هم که قدرت پیدا کند، بیش تر از حقش مطالبه نمی کند. /1309/پ202/ب5