۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹
کد خبر: ۲۲۱۹۷۷
مدیر حوزه‎های علمیه خواهران خوزستان:

تفکر، نماز و انفاق سه اصل رسیدن به خشیت الهی است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه‎های علمیه خواهران خوزستان، با بیان این که طلاب برای تحصیل در حوزه‎های علمیه باید هدف‎ معینی داشته باشند، گفت: هدف‎گذاری طلبه باید بر اساس خشیت الهی باشد.
 مدير حوزه هاي علميه خواهران خوزستان

حجت الاسلام عبدالامیر سلطانی، مدیر حوزه‎های علمیه خواهران خوزستان، در گفت‎و‎گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با تبریک به مناسبت آغاز سال جدید تحصیلی در حوزه‎های علمیه، اظهارداشت: طلاب نو ورود باید بدانند برای تحصیل در حوزه‎های علمیه به دنبال چه فضایل و ارزش‌هایی هستند.

وی در ادامه به آیات روشن قرآن کریم درباره رسیدن به خشیت الهی اشاره‎کرد و افزود: از نظر قرآن هدف‎گذاری طلاب باید بر اساس خضوع در برابر پروردگار باشد تا علم و دانش آن‎ها از مسیر الهی خارج نشود.

مدیر حوزه‎های علمیه خواهران خوزستان در ادامه با بیان این که میان خشیت و خضوع تفاوت بسیاری است، ابرازداشت: خضوع حالتی قلبی اما خشیت مقامی بسیار بالا است که انسان تنها با تسلیم در برابر خداوند می‎تواند به این مقام دست پیدا کند.

تفکر، نماز و انفاق سه اصل رسیدن به خشیت الهی است

حجت الاسلام سلطانی در ادامه به سه اصل مهم که می‎تواند طلاب را به خشیت الهی برساند اشاره‎کرد و عنوان‎داشت: نخستین اصل، تفکر در مفاهیم قرآن کریم است.

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: خداوند در قرآن کریم می‎فرماید که «علمایی که می‎خواهند به مقام خشیت برسند در حقیقت به دنبال تجارتی پر سود با پروردگار خویش هستند».

وی دومین اصل در رسیدن به خشیت الهی را برپایی نماز دانست و اظهارداشت: دومین اصل، اقامه نماز و توجه به نماز اول وقت است.

مدیر حوزه‎های علمیه خواهران خوزستان در ادامه به سخنان آیت الله عظمی بهجت(ره) اشاره‎کرد و افزود: اگر طلاب نماز را اول وقت بخوانند و به نماز توجه ویژه‎ای داشته باشند به جاهای بسیار بلندی خواهند رسید.

حجت الاسلام سلطانی سومین اصل قرآن را درباره خشیت الهی انفاق دانست و تأکید کرد: وظیفه طلبه این است که زکات علم خود را با نشر آن بپردازد.

استاد حوزه و دانشگاه قرآن را قانون اساسی و اصول باید‎ها و نباید‎ها دانست و خاطر‎نشان کرد: طلبه باید ارتباط تنگاتنگی با قرآن داشته باشد و رهنمود‎های این کتاب آسمانی را به عنوان درس زندگی پیش روی خود قرار دهد.

وی با بیان این که طلاب به شاخص های انقلاب اسلامی توجه ویژه داشته باشند، ابرازداشت: شاخص‎های انقلاب اسلامی از دو اصل مهم تشکیل شده است.

مدیر حوزه‎های علمیه خواهران خوزستان در ادامه ولایت فقیه را نخستین شاخص انقلاب اسلامی دانست و تأکیدکرد: دیدگاه‎ها و مواضع نظام جمهوری اسلامی ایران دومین شاخص است که می‎تواند از انحراف طلاب در آینده جلوگیری کند.

حوزه علمیه متولی فرهنگ و معنویت در جامعه اسلامی است

حجت الاسلام سلطانی وحدت میان حوزه علمیه و دانشگاه را سبب پیشرفت و پویایی نظام جمهوری اسلامی دانست و اظهار داشت: پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران هدف مشترک حوزه علمیه و دانشگاه است.

استاد حوزه و دانشگاه نقش حوزه‎های علمیه را در پیشرفت معنوی و اخلاقی جامعه بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: حوزه‎ علمیه متولی فرهنگ و معنویت در جامعه اسلامی است.

مدیر حوزه‎های علمیه خواهران استان در پایان با بیان این که بسیاری از علوم حوزه مرتبط با قرآن است، گفت: تفسیر قرآن می‎تواند در دروس حوزه علمیه جریان‎ساز و تأثیرگذار باشد./9453/ت302/ب2

ارسال نظرات
captcha