۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۸
کد خبر: ۲۲۲۶۱۸
مدیرکل اوقاف و امور خیریه اصفهان:

ایثارگران واقعی دفاع مقدس والدین شهدا هستند

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل اوقاف و امور خیریه اصفهان، پدران و مادران شهدا را بزرگترین ایثارگران دوران دفاع مقدس نامید و گفت: پدران و مادران شهدا از فرزندان خود جهت دفاع از نظام؛ قرآن، ناموس و اهل‌بیت(ع) گذشتند و غیور مردان کاشانه خود را روانه‌ جبهه‌های حق علیه باطل کردند.
حجت الاسلام رضا صادقي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت‌الاسلام رضا صادقی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان امروز ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: تجاوز عراق به ایران که در31 شهریور 1359(سپتامبر 1980)، آغاز شد و به مدت 8 سال ادامه یافت، طولانی‌ترین و بی‌سابقه‌ترین جنگ متعارف قرن حاضر به شمار می‌رود، چرا که جنگ جهانی اول و دوم مدتی کمتر از هشت سال ادامه یافتند و جنگ‌های دیگر، مانند جنگ ویتنام شمالی و جنوبی نیز به عنوان یک جنگ متعارف همانند جنگ ایران و عراق شناخته نشده است.

 

 

وی گفت: تاریخ از هشت سال جنگ برای ایران، شرف و آزادگی و مقاومت و ایمان به خدا را در صفحات خود ثبت کرد، اما از متجاوز و متحدان او که طی هشت سال او را یاری و تشویق کردند، جز به زشتی یاد نخواهد کرد.



حجت الاسلام صادقی افزود: امام خمینی قدس سره فرمودند: «هر روز ما در جنگ برکاتی داشته‌ایم که در همه صحنه‌ها از آن بهره جسته‌ایم»، ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نموده‌ایم ما مظلومیت خویش و ستم متجاوزان را در جنگ ثابت نموده‌ایم، ما در جنگ پرده از چهره تزویر جهان‌خواران کنار زده‌ایم، ما در جنگ دوستان و دشمنانمان را شناخته‌ایم، ما در جنگ به این نتیجه رسیدیم که باید روی پای خودمان بایستیم.

 

 

وی ادامه داد: ما در جنگ ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را شکستیم، ما در جنگ ریشه‌های انقلاب پر بار اسلامی‌مان را محکم کردیم، ما در جنگ حس برادری و وطن‌دوستی را در نهاد یکایک مردم مان باور کردیم، ما در جنگ به مردم جهان و خصوصا مردم منطقه نشان دادیم که علیه تمامی قدرت‌ها و ابرقدرت‌ها می‌توان سالیان سال دفاع کرد.

 



مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان فرمایش حضرت امام خمینی(ره) که فرمودند "جنگ تا پایان رفع فتنه"، ابراز داشت: ما نمی‌توانیم پایانی برای جنگ(دفاع مقدس)تصور کنیم.

 

 

 

حجت الاسلام صادقی افزود: امام فرموند «جنگ نعمت است» و آثار این برکت نعمت شیرینی آن همان آغاز جنگ(دفاع مقدس) است نه با پذیرش قعطنامه! چرا که علی‌رغم پیروزی قاطع رزمندگان اسلام این پیروزی به ذائقه رزمندگان اسلام و ملت ایران خوش وشیرین نیامد، زیرا حضرت امام خمینی(ره) پذیرش قعطنامه را به جام زهر و تلختر از ان تعبیر کردند.

 



وی در ادامه با اشاره به قستمی دیگر از سخنان امام(ره) خطاب به رزمندگان که امام آنها را به تحمل مشقات و صبر دعوت می کردند گفت: رزمندگانی که در طول دفاع مقدس حضور داشتند، به غیر تکلیف شرعی و احساس مسؤولیتی که نسبت به دفاع مقدس داشتند، بعد از رضای خدا، دوست داشتند رهبر و مولای آنها پایان دفاع مقدس را شیرین تلقی کرده تا آنها به این شیرنیی افتخار کنند.

 



حجت الاسلام صادقی با مطرح کردن این سؤال که آیا با بیان این گفتار می‌شود پایانی برای دفاع مقدس را تصور کرد؟ که بر آن اساس بزرگ داشتی گرفت؟ یادآور شد: هدف از نامگذاری روزها و هفته‌های خاص، بزرگداشت ارزش‌ها و شناسایی پیوندهای دینی، ملی، فرهنگی، علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در جامعه است که منجر به نوعی همکاری عمومی می‌شود.

 



مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان نام گذری هفته اول شروع رسمی جنگ تحمیلی عراق علیه ایران را از چند منظر قابل توجه دانست و گفت: اطاعت و فرمان پذیری از یک مجتهد دینی تحت عنوان ولایت مطلقه فقیه، ایجاد فضای امن بر اجرائی شدن شعارهای انقلاب در عرصه‌های داخلی وخارجی کشور، ثبیت انقلاب اسلامی و فراهم شدن زمینه‌های صدور آن، پالایش عناصر ضد انقلاب از عناصر انقلابی، ظهور و رشد روحیه استقامت، وحدت و پایداری در تمام سطوح جامعه ایرانی، اعتماد به جوانان وظهور نخبگان جدید در اداره جنگ درتمامی سطوح، رشد مهندسی دفاعی درقالب جهاد از جمله بکات بزرگداشت این هفته هستند.

 



وی داشتن غیور مردان در تمامی عرصه‌ها در جای‌جای خاک مقدس ایران را بزرگترین افتخار نامید و متذکر شد: جنگ علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به بیش از 150 کشور کشیده شد که جوانان زیادی در این دوران اسیر شدند و با تلاش، همت، غیرت و ایستادگی؛ مقاومت در برابر دشمنان و دفاع از آرمانهای اسلام و امام راحل در سال 67 خون ریخته شده از هزاران شهید به ثمر برسد و حقانیت آن به تمام ملل و مزدوران ثابت گشت.

 



حجت الاسلام صادقی ایثار را به سه معقوله ایثار در جان؛ ایثار در مال و ایثار در فرزندان تقسیم کرد و ابراز داشت: ایثار فراتر از دوران جنگ تحمیلی است به طوری که امروزه نیز ایثارگران زیادی در عرصه‌های مختلف وجود دارند که با گذشت از بخشی از اموال خود می‌توانند به جامعه اسلامی و دفاع از آرمانهای مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران کمک کنند.



 

وی پدران و مادران شهدا را بزرگترین ایثارگران نامید و خاطر نشان کرد: پدران و مادران شهدا از فرزندان خود جهت دفاع از نظام؛ قرآن، ناموس و اهل‌بیت(ع) گذشتن و غیور مردان کاشانه خود را، روانه‌ی جبهه‌های حق علیه باطل کردند.

 

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان این که وقف خود نوعی دفاع از مقدسات است که اقشار مختلف مردم می توانند بر آن ایستادگی کنند، افزود: در هشت سال دفاع مقدس بسیاری از بزرگ مردان و ایثارگران بوده‌اند که از مال خود گذشتند و مایحتاج و لوازمات بسیجیان و رزمندگان را فراهم کرده تا بتوانند با انرژی بیشتر از آرمانها دفاع کنند.

 

 

حجت الاسلام صادقی تأمین هزینه‌های علمی فرهنگی، کمک به طلاب، تأمین و حمایت‌های اقشار مختلف مردم از انرژی هسته‌ای را بخش از نیازهای کنونی جامعه دانست و عنوان کرد: وجود واقفین که با نیت کسب رضای الهی اقدام به این ایثار و گذشت می‌کنند می توانند همچون شهدا بر آرمانهای دفاع مقدس پافشاری نمایند و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را حمایت نمایند./939/پ202/ب4

ارسال نظرات