علمای اسلام برای نفی افکار تکفیری ها و معرفی اسلام ناب متحد شوند
به گزاش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید در دیدار رئیس و اعضای سازمان اهل بیت(ع)کشور اندونزی با تأکید بر این که بهترین راه برای رفع فتنه جریان تکفیری اتحاد همه علمای اسلام است، اظهار داشت: این جریانات چهره اسلام را مخدوش می کنند و جنایات خود را با نام اسلام انجام می دهند.
وی با توجه به این که اقدامات جریانات تکفیری به همه مذاهب اسلامی ضربه می زند، گفت: باید همه علمای اسلام برای نفی افکار این جریان ها تلاش کنند و به دنیا بگویند که اسلام دین رحم و محبت است با کارهای خشن تناسبی ندارد.
این مرجع تقلید با اشاره به این که دشمنان اسلام، تکفیری ها را به عنوان مسلمان به دنیا معرفی می کنند، ابراز داشت: آنها در رسانه های خود عمداً از داعش با عنوان دولت اسلامی یاد می کنند در صورتی که آنها نه دولت دارند و نه اسلامی هستند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در بخش دیگر سخنان خود به تبیین حدیث ثقلین پیامبر(ص)پرداخت و افزود: ما شیعیان به این وصیت پیامبر(ص)عمل می کنیم و در این مسأله نیز همچون دستورات دیگر تبعیت می کنیم؛ رسول خدا(ص)در این روایت می فرماید من قرآن و اهل بیت(ع)را برای شما گذاشتم تا به آنها تمسک کنید این دو تا قیامت از هم جدا نمی شوند.
وی با اشاره به اختلافی که در تفسیر حدیث غدیر بی جهت میان شیعیان و اهل تسنن وجود دارد، بیان داشت: آنها «ولی»را به معنای دوست می گیرند در حالی که ما آن را«اولی بالتصرف»می دانیم؛ اما در حدیث ثقلین هیچ کس عذری ندارد.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه به اهمیت و جایگاهی که حدیث ثقلین نزد شیعیان دارد اشاره کرد و اظهار کرد: امام خمینی(ره)در وصیت نامه تاریخی خود که مطالب مهمی در زمینه های گوناگون سخن گفته، در آغاز این وصیت نامه مهم حدیث ثقلین را بیان فرموده است. ما باید به این حدیث شریف بدون هرگونه تعصب عمل نماییم و راه را پیدا کنیم. خداوند به همه ما توفیق عمل دهد.
حضرت آیتالله مکارم شیرازی با اشاره به این که ما به برکت هدایت اهل بیت(ع)در این راه نورانی قرار گرفته ایم، ابراز داشت: باید خدا را شکر کنیم اگر این بزرگواران نبودند ما در مسیر صحیح نبودیم؛ ما با کمک و هدایت اهل بیت(ع)راه صحیح و کتب ایشان را اختیار کردیم اما هیچ گاه به مقدسات اهل سنت نیز توهین نمی کنیم.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به این که شیعه بودن باید در رفتار و عملکرد فرد تأثیر بگذارد، بیان کرد: افرادی نزد امیرالمؤمنین(ع)ادعای شیعه بودن کردند، حضرت فرمود شیعه باید در چشمش آثار عبادت و بر لبانش آثار ذکر خدا مشاهده می شود؛ کسی که در خانه و محل کارش اثری از شیعه بودنش دیده نشود به فرموده حضرت نمی توان گفت که شیعه است؛ رفتار و کردار مناسب بهترین راه دعوت مسلمانان به تشیع است.
گفتنی است، در ابتدای این دیدار یکی از حضار به تشریح فعالیت های سازمان اهل بیت(ع)اندونزی پرداخت و گفت: ما در زمینه دفاع حقوقی از شیعیان و نشر مذهب تشیع فعالیت می کنیم و همچنین علیه جریانات تکفیری به مبارزه می پردازیم.
وی افزود: با بهره مندی از اخلاق و فقه اهل بیت(ع)و همچنین رهنمودهای علمای بزرگ جهان تشیع توانسته ایم جمعیت بسیاری را به تشیع دعوت کنیم؛ مستبصرین در این کشور جمعیتی میلیونی دارند./928/پ202/ب4