۰۹ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۱
کد خبر: ۲۲۳۳
صبح امروز در درس خارج؛

آیت الله نوری همدانی ویژگی های کاندیدای اصلح ریاست جمهوری را تبیین کرد

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت‌الله نوری همدانی گفت:‌ دارا بودن سوابق روشن، ایستادگی در برابر دشمنان و تواضع در برابر مردم‌ از ویژگی‌های مهم یک رییس جمهور است.
آیت الله نوری همدانی ویژگی های کاندیدای اصلح ریاست جمهوری را تبیین کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، امروز در آغاز درس خارج فقه خود در جمع طلاب و فضلای حوزه علمیه در مسجد اعظم قم گفت: خوشبختانه با گذشت سی‌سال از انقلاب هم‌اینک کشور ما به موفقیت‌های ارزشمندی دست یافته است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه ‌اکنون ارتباط میان حوزه‌های علمیه،‌ روحانیت، دولت و مردم به خوبی برقرار است و این ارتباط باید ادامه یابد تا به موفقیت‌های بیشتر دست یابیم.

این مرجع تقلید افزود: انقلاب اسلامی در‌ سی سال گذشته با گذارندن امتحان‌های مختلف، هم‌اینک قدرتمند و عزتمند شده است و توانسته در جهان به خوبی درخشش پیدا کند.

وی اظهار داشت: با همه مشکلاتی که در دهه‌های گذشته از سوی دشمنان علیه کشور ما صورت می‌گرفت، ایران اسلامی توانسته همه این مشکلات را پشت سر بگذارد و موفقیت‌های ارزشمندی را به‌دست آورد.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به نزدیک‌شدن انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری گفت: انتخابات از مسائل بسیار مهم اجتماعی است و همه مردم وظیفه دارند در این انتخابات حضوری آگاهانه و باشکوه داشته باشند.

وی تأکید کرد: بر اساس موازین شرعی و اسلامی انتخاب فرد اصلح از وظایف هر مسلمانی در انتخابات است و باید براساس توصیه امام راحل مردم در همه انتخابات کشور حضوری داشته باشند؛ زیرا ‌حضور نداشتن آنان زیان جبران‌ناپذیری را برای کشور به‌وجود می‌آورد.

این مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم تأکید کرد: روحانیت باید مردم را برای انتخابات پرشور و باشکوه ترقیب کند تا شاهد حضور حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری باشیم.

این مرجع تقلید به معیارهای یک فرد اصلح در جایگاه ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: شجاعت، داشتن پیشینه‌ای روشن و پاکیزه، تعهد، تدین، عدالت و رعایت حقوق مردم، ایستادگی در برابر دشمنان، تواضع در برابر مردم و خود را خدمتگزار حقیقی مردم خواندن از ویژگی‌های مهم یک رییس جمهور است که مردم باید براساس این معیار آن فرد را انتخاب کنند.

وی تأکید کرد: امروز دشمنان با نقشه‌های مختلف در برابر کشور ما صف‌آرایی می‌کنند، باید فردی را برای ریاست جمهوری برگزید تا بتوانند در برابر دشمنان با قدرت و شجاعت بایستد و هرگز از تهدید‌های آنان ترسی نداشته باشد.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنانش به نقش و جایگاه روحانیت در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: اگر کسی نقش روحانیت را در جامعه کوچک بشمارد، جاهل و مغرض است؛ زیرا روحانیت همراه و همگام مردم در همه صحنه‌ها بوده و هست.
ارسال نظرات