۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶
کد خبر: ۲۲۳۷۲۵
رییس دفتر امام‌جمعه شیراز خبر داد؛

راه‌اندازی قرارگاه فرهنگی قرآنی در فارس

خبرگزاری رسا ـ رییس دفتر امام‌جمعه شیراز گفت: در راستای اجرای فرمان‌های مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق شعار سال قرارگاه فرهنگی، قرآنی و هم‌افزایی و هم‌اندیشی در این استان راه‌اندازی می‌شود.
حجت‌الاسلام امين رصاف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام امین رصاف، رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان فارس، بعد از ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان شیراز در سخنانی اظهار کرد: تسریع در اجرای رسیدگی به مسائل فرهنگی، جلوگیری از موازی‌کاری و ارتباط مستقیم با مردم و مسؤولان در اجرای برنامه‌های زیرساختی و اجتماعی و رفع مشکل اقشار کم‌برخوردار و محروم جامعه از جمله اهداف این طرح‌ است.

وی خاطرنشان کرد: در قرارگاه فرهنگی که در یک هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد نماینده مقام معظم رهبری در فارس و امام‌جمعه شیراز، استاندار این استان و فرماندار شیراز به‌عنوان مسؤولان اصلی آن هستند.

رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در استان فارس تصریح کرد: در شورای هم‌افزایی و هم‌اندیشی و مدیریت جهادی نیز از اساتید حوزه و دانشگاه که دو بال رسیدگی به مسائل فرهنگی و اجتماعی هستند استفاده‌ شده است.

حجت‌الاسلام رصاف گفت: کار فرهنگی و اقتصادی که نشان‌دهنده عزم جهادی است در استان فارس کمتر مشاهده ‌شده و نیاز به تعامل و همکاری بین تمام مسؤولان و دستگاه‌های اجرایی دارد.

وی با اشاره به اینکه قطب قرآنی شدن استان فارس در قالب تشکیل قرارگاه علوم قرآنی استمرار می‌یابد، افزود: با اجرایی شدن این طرح تحول بزرگی در ترویج فرهنگ قرآنی و رسیدن استان فارس به قله صورت می‌گیرد.

رییس دفتر امام‌جمعه شیراز گفت: در راستای اجرای فرمان‌های مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق شعار سال از سوی نهاد مقام معظم رهبری در فارس، قرارگاه فرهنگی، قرآنی و هم‌افزایی و هم‌اندیشی در این استان راه‌اندازی می‌شود./919/پ203/ن

ارسال نظرات