راه اندازی کتابخانه تخصصی نهج البلاغه در آمل
یدالله شهسواری، مدیر بوستان نهج البلاغه شهرستان آمل، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، با بیان این که باید تحقیق و بررسی ارزنده ای از کتاب گرانقدر نهج البلاغه وجود داشته باشد، گفت: ترویج و تعمیق معارف گرانقدر کتاب نهج البلاغه امری گرانقدر بوده که باید در راستای تحقق آن تلاش شود.
شهسواری، افزود: مرکز فرهنگی مطالعاتی معارف علوی (بوستان نهج البلاغه) در شهرستان آمل در راستای احیای فرهنگ نهج البلاغه و در بخش های طرح مطالعه کل کتاب نهج البلاغه، تحقیق و بررسی موضوعی، کتابخانه تخصصی و پاسخ به سوالات فعال است.
وی، تصریح کرد: مدت دو سال است که به بهانه کیفی ساری مراسم سالانه همایش غدیرخم که از سوی بازماندگان عرصه دفاع مقدس برگزار می شود بتوانیم مطالعه نهج البلاغه را در چرخه زندگی فرهنگی بسیاری از همشهریان عزیز قرار دهیم.
مدیر بوستان نهج البلاغه آمل با بیان این که براساس برنامه داده شده اکنون در چهار دوره چهار ماهه حدود 740 نفر وارد جریان مطالعه شدند، گفت: درصد زیادی از این آمار تواستند حداقل یک دور کامل مطالعه متن فارسی کتاب شریف نهج البلاغه را داشته باشند.
وی با اشاره به راه اندازی کتابخانه تخصصی نهج البلاغه در مرکز فرهنگی مطالعاتی معارف علوی، بیان داشت: با توجه به وجود این کتابخانه، زمینه تحقیق و پژوهش مهیا شده که بررسی حکمت ها و خطبه های این کتاب گرانقدر صورت می گیرد.
شهسواری، افزود: علاقه مندان اگر بخواهند در خصوص غدیرخم، امام علی(ع) و کتاب نهج البلاغه کار کنند منابع پژوهشی از کتب مرجع در اختیار آنان قرار می گیرد.
مدیر بوستان نهج البلاغه آمل، تصریح کرد: این بوستان ایجاد شد تا با همدلی و تلاش مشتاقان معارف علوی بتوانیم کتاب عظیم نهج البلاغه را مانند قرآن کریم در جریان قرائت، تامل و تدبر قرار دهیم و فرهنگ مطالعه را در این راستا گسترش دهیم.
وی با اشاره به این که بوستان نهج البلاغه آماده است تا از علاقه مندان به این طرح مطالعاتی نام نویسی به عمل آورد، گفت: با ارائه کتاب و در قالب نهج پنج مطالعه دور پنجم متن فارسی کتاب را بعد از دهه غدیرخم آغاز خواهیم کرد.
شهسواری در پایان، بیان داشت: علاقه مندان می توانند جهت نام نویسی و کسب اطلاعات بیش تر به آدرس آمل، خیابان امام خمینی(ره)، آفتاب 34، پلاک 32 مراجعه کرده یا با شماره 01144291007 تماس حاصل کنند./1314/ت302/ب