۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۱
کد خبر: ۲۲۵۳۴۳
حجت الاسلام والمسلمین اسلامیان تشریح کرد؛

چگونگی مطرح شدن طرح جامع امامت و رهبری در روز غدیر

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام والمسلمین اسلامیان گفت: برخی فکر می کنند که در روز غدیر تنها ولایت امیر مؤمنان(ع) مطرح و مردم تنها با آن حضرت بیعت کردند؛ در صورتی که در روز غدیر طرح جامع امامت پس از رسول الله(ص) تا ظهور و ولادت حضرت مهدی(عج) و دوران پس از ظهور و شهادت و دوران رجعت تا قیامت مطرح بود.
حجت الاسلام والمسلمين علي رضا اسلاميان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین علی رضا اسلامیان، نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری، در شب عید غدیر و در جمع دانش آموزان عضو اتحادیه انجمن های اسلامی این استان، با تبریک دهه امامت و ولایت و روز عید غدیر، با بیان این که حادثه عظیم غدیر در روز پنج شنبه، سال دهم هجرت و در هیجدهم ذی الحجه به وقوع پیوست، به ویژگی های اجتماع بزرگ غدیر در زمان پیامبر پرداخت.
 
وی با اشاره به این که مهم ترین ویژگی اجتماع غدیر آن بود که افراد از همه سرزمین های اسلامی حضور داشتند، تصریح کرد: یکی دیگر از ویژگی های مهم آن اجتماع این بود که حاضران پس از اعمال حج با جاذبه های معنوی خاصی گرد هم آمده بودند و این برای ابلاغ حکم ولایت بسیار مهم بود.
 
حجت الاسلام والمسلمین اسلامیان با تأکید بر این که انگیزه اجتماع غدیر، معنوی و با فرمان الهی بود، خاطرنشان کرد: فراوانی اجتماع در آن روزگاران بی نظیر بود و بیشتر یاران رسول الله در آن اجتماع حضور داشتند.
 
نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری در ادامه با بیان این که نخستین فردی که در روز غدیر خم با حضرت علی(ع) بیعت کرد، خود پیامبر(ص) بود، ابراز داشت: در آن روز پیامبر پس از حمد و ستایش الهی و طرح ویژگی های امام علی(ع) از مردم خواست تا به امامت امیرمؤمنان(ع) و یازده امام دیگر از فرزندان او ایمان آورند و اعتراف کنند و سپس با امام علی بیعت و آن گاه پیام آن حادثه عظیم را در شهر و دیار خود به فرزندان و خویشاوندان خود برسانند تا غدیر فراموش نشود.
 
این مقام مسؤول به تشریح چپونگی مطرح شدن طرح جامع «امامت و رهبری» در روز غدیر پرداخت و افزود: برخی فکر می کنند که در روز غدیر تنها ولایت امیر مؤمنان(ع) مطرح بوده و مردم تنها با آن حضرت بیعت کردند؛ در صورتی که در روز غدیر طرح جامع امامت پس از رسول الله(ص) تا ظهور و ولادت حضرت مهدی(عج) و دوران پس از ظهور و شهادت و دوران رجعت تا قیامت مطرح بود.
 
وی به درخواست های پیامبر(ص) از مردم در روز غدیر نیز اشاره کرد و گفت: پیامبر در آن روز از مردم خواست تا به امامت دوازده امام(ع) اعتراف و سپس با امیر مؤمنان(ع) بیعت کنند و از فرمان حضرت علی(ع) نیز تحت هیچ شرایطی سرپیچی نکنند.
 
حجت الاسلام والمسلمین اسلامیان، وفاداری پس از بیعت با حضرت علی(ع)، دوستی با دوستان و دشمنی با دشمنان امیر مؤمنان(ع) و ابلاغ حادثه غدیر به غایبان و همچنین انتقال آن حادثه به نسل های آینده را مهم ترین مسؤولیت حاضران روز غدیر از زبان رسول الله(ص) بیان کرد و اظهار داشت: امت اسلامی از سوی خداوند متعال تعیین می شود؛ چرا که امامت شرایط و ویژگی هایی دارد که شناخت انسان کامل و شناسایی آن ویژگی ها برای انسان ها ممکن نیست.
 
وی با تأکید بر این که اگر امامت نباشد، رسالت پیامبر(ص) ناقص است، ابراز داشت: هر چیز برای تداوم و جاودانه ماندن به اصل علل پیدایش و علل پایداری و حفاظت نیازمند است؛به عنوان نمونه اگر طراحی، اختراعی را به ثبت برساند و دیگر کسی آن اختراع را مطرح نکند و به تولید انبوه نرساند و اصل تداوم و پایداری با اصل پیدایش هماهنگ نشود، آن اختراع فراموش می شود و از یادها می رود.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان این که در مسایل اعتقادی و فکری نیز به همین دو اصل یعنی «علت محدثه» و «علت مبقیه» نیازمند هستیم، تصریح کرد: اگر رسول خدا بیاید و مکتب را معرفی کند و ملت و دولت را با انواع زحمت ها و تلاش ها پدید آورد و پس از دورانی از دنیا برود و علت پایداری و حفاظتی نباشد که راه و رسم او را تداوم دهد و مکتب او را حفظ کند و سنت او را از انواع تحریف و دگرگونی برهاند، ره آورد رسالت تاراج می شود و پس از اندک زمانی اثری از آن باقی نخواهد ماند؛ بنابراین رسالت بدون ولایت و امامت ناتمام است./9457/پ202/ب2
ارسال نظرات