۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۵
کد خبر: ۲۲۵۷۱۷

24 مرکز علوم دینی در لرستان فعالیت می کنند

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری لرستان از فعالیت 24 مرکز علوم دینی در لرستان خبر داد و گفت: بیش از دو هزار طلبه در لرستان در این مراکز مشغول تحصیل هستند.
مرکز اسلامي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، جعفر طولابی، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری لرستان، صبح امروز در چهارمین همایش دانش افزایی معاونان تهذیب حوزه های علمیه غرب کشور که در سالن همایش خانه معلم لرستان برگزار شد، با اشاره به این که جمعیت لرستان یک میلیون و 754هزار و 253نفر است، گفت: 24 مرکز علوم دینی در لرستان فعالیت می کنند.

وی با بیان این که بیش از دو هزارطلبه در این مراکز مشغول تحصیل هستند، افزود: باید برای جذب جوانان به مراکز دینی بیش از پیش تلاش کنیم.

طولابی با اشاره به این که مردم لرستان شیعه و پیروان اهل بیت عصمت و طهارت و حامی امامت و لایت هستند،خاطرنشان کرد: لرستان دارای 17 هزار جانباز و 900 نفر آزاده در دوران دفاع مقدس داشته است و 6 هزار و 286 شهید تقدیم انقلاب کرده اند.

 وی در ادامه با اشاره به نام گذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: حوزه های علمیه با توجه به نقش تربیتی که در جامعه دارند، بستر مناسبی در راستای تحقق شعار سال هستند.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری لرستان با بیان این که ابلاغ سیاست های رهبر معظم انقلاب نقشه راهی برای مردم و مسؤولان است، افزود: مسؤولان و مردم باید در راستای توسعه فرهنگ دینی در جامعه به ویژه بین نسل جوان تلاش کنند.

وی در ادامه با بیان این که فرهنگ و اقتصاد مکمل هم هستند، افزود: فرهنگ زیر بنای مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصاد است و حوزه های علمیه باید در راستای توسعه و تبیین مسائل فرهنگی تلاش کنند.

طولابی در ادامه افزود: این همایش فرصت مناسبی فراهم کرده است که مبانی لازم در راستای تبیین و گسترش مسائل فرهنگی و دینی در جامعه برای حوزه های علمیه ترسیم شود.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری لرستان با بیان این که حوزه های علمیه نهادهای مستقل و پایداری هستند که مورد اعتماد مردم بوده و نقش ارزنده ای در اصلاح جامعه دارند، خاطرنشان کرد: این نهادها باید در زمینه توسعه، رشد و تعالی کشور با حفظ وحدت و انسجام خویش تلاش کنند./9451/پ202/ب2

ارسال نظرات