امام جمعه کوهرنگ مطرح کرد:
بی توجهی به امر به معروف و نهی از منکر مهم ترین عامل ظهور اسلام های ساختگی
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه کوهرنگ به فراموشی سپرده شدن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را عامل به وجود آمدن اسلام های ساختگی در جوامع امروز بیان کرد و گفت: اگر هر انسان مسلمانی به وظیفه شرعی خود در قبال امر به معروف و نهی از منکر عمل کند؛ به یقین جامعه نیز در پی آن اصلاح خواهد شد و دیگر اسلام های ساختگی امروزی جایی برای خودنمایی پیدا نخواهند کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدشهاب الدین طباطبایی، امام جمعه کوهرنگ، صبح امروز در دیدار اعضای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان در نخستین روز از ماه محرم، ضمن تسلیت ایام حزن و اندوه اهل بیت(ع) و با اشاره به حدیثی از پیامبر خاتم(ص)، راز سعادتمندی جامعه بشری را در رعایت 4 مؤلفه بیان کرد.
وی احیاء امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و توجه عموم مردم به این امر حیاتی را دو مؤلفه مورد نیاز برای سعادتمندی جامعه بیان کرد و افزود: تا زمانی که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه زنده باشد مردم در مسیر خیر و خوشی خواهند بود.
امام جمعه کوهرنگ با اشاره به نامگذاری هفته نخست این ماه به عنوان امر به معروف و نهی از منکر، خاطرنشان کرد: مهم ترین هدف سیدالشهدا(ع) از قیام عاشورا، احیاء این دو فریضه الهی بود که متأسفانه امروز رو به فراموشی است و این یک تهدید مهم برای جامعه اسلامی است.
این مقام مسؤول با اشاره به این که امام حسین(ع) و خاندانش برای احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام و جان خود را در این راه تقدیم کردند، ابراز داشت: امام حسین(ع) با قیام خود در روز عاشورا، حقیقت دین را زنده نگه داشت و نگذاشت انحرافی در دین خدا به وجود آید.
حجت الاسلام طباطبایی به فراموشی سپرده شدن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را عامل به وجود آمدن اسلام های ساختگی بیان کرد و گفت: اگر هر انسان مسلمانی به وظیفه شرعی خود در قبال امر به معروف و نهی از منکر عمل کند؛ به یقین جامعه نیز در پی آن اصلاح خواهد شد و دیگر اسلام های ساختگی امروزی جایی برای خودنمایی پیدا نخواهند کرد.
وی با تأکید بر این که امر به معروف و نهی از منکر باید از درون خانواده ها آغاز شود و جایگاه خود را پیدا کند، تصریح کرد: در مواردی که خانواده به وظیفه خود عمل نمی کند، این رسالت بر دوش عموم مردم و جامعه گذاشته خواهد شد که اگر آن ها نیز در این مورد غفلت کنند، نهادهای حاکمیتی باید وارد میدان شوند و این بسیار مرحله خطرناکی است و نباید گذاشت به این مرحله کشیده شود.
حجت الاسلام طباطبایی با اظهار تأسف از این که جوامع اسلامی از حقیقت امر به معروف و نهی از منکر فاصله گرفته اند، اظهار داشت: این درحالی است که حقیقت و عصاره کربلا در این دو فریضه الهی خلاصه می شود که اگر سرلوحه و الگوی عملی همه انسان ها قرار گیرد؛ به یقین دیگر مشکلی در جوامع اسلامی دیده نمی شود.
وی گوینده پیام، گیرنده پیام و روش اجرا را ارکان اصلی این فریضه الهی برشمرد و تصریح کرد: مهم ترین عاملی که باعث شده است این فریضه در جوامع امروزی جایگاه واقعی خود را پیدا نکند و به فراموشی سپرده شود، نحوه اجرای این فریضه الهی است که به درستی صورت نمی گیرد.
امام جمعه کوهرنگ با اشاره به آیه 71 سوره توبه «وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِیَاء بَعْضٍ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنکَرِ...؛ و مردان و زنان با ایمان دوستان یکدیگرند که به کارهاى پسندیده وا مىدارند و از کارهاى ناپسند باز مىدارند...»، گفت: خداوند در این آیه بیان میفرماید که یک جامعه ایمانی، جامعه دوستی است و یکی از نشانههای استقرار محبت در جامعه ایمانی نیز امر به معروف و نهی از منکر است؛ بنابراین امر پادگانی، امر ماندگاری نیست و امر و نهی زمانی ماندگار است که همراه با مهر و محبت باشد.
این مقام مسؤول، همکاری و تعاون در انجام کارهای خیر را یکی دیگر از مؤلفه های مورد نیاز برای سعادتمندی جوامع بیان کرد و گفت: جامعه ای سعادتمند است که مردم آن با هم تعاون و همیاری داشته باشند و در مشکلات به یاری همدیگر بشتابند.
وی، داشتن تقوا را آخرین مؤلفه مورد نیاز برای سعادمندی جامعه بشری بیان کرد و ادامه داد: اگر در جامعه ای امر به معروف و نهی از منکر زنده باشد و مردم آن جامعه همکاری و همدلی داشته باشند و در همه احوال خدا را مد نظر بگیرند؛ به یقین سعادتمند خواهند شد./9457/202/ع
ارسال نظرات