۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۵
کد خبر: ۷۹۶۸۲۹
حجت‌الاسلام ممی‌زاده:

جامعه اسلامی باید به سبک زندگی فاطمی بازگردد

جامعه اسلامی باید به سبک زندگی فاطمی بازگردد
تبریز- مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج اقشار و متخصصین سپاه عاشورا، در جمع کارکنان و سربازان این مجموعه به مناسبت آغاز ایام فاطمیه، درباره جایگاه والای حضرت زهرا(س) و ضرورت ترویج فرهنگ فاطمی در جامعه سخن گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، به مناسبت آغاز ایام فاطمیه، مراسمی با حضور کارکنان و سربازان بسیج اقشار و متخصصین سپاه عاشورا برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌ الاسلام رستم ممی‌زاده، مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در بسیج اقشار و متخصصین سپاه عاشورا، با گرامیداشت یاد و نام حضرت زهرا(س)، به تبیین ابعاد شخصیتی و معنوی بانوی بزرگ اسلام پرداخت و اظهار داشت: حضرت زهرا(س) الگوی کامل ایمان، مجاهدت و ولایت‌مداری است و جامعه اسلامی باید سبک زندگی فاطمی را در همه عرصه‌ ها سرلوحه خود قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه معرفت نسبت به سیره حضرت زهرا(س) راه نجات و سعادت امت اسلامی است، افزود: اگر جامعه ما در مسیر فاطمی حرکت کند، بسیاری از آسیب‌ ها و انحرافات فرهنگی و اجتماعی از بین خواهد رفت.

حجت‌الاسلام ممی‌زاده در ادامه با تأکید بر رسالت سنگین پاسداران و بسیجیان در پاسداشت ارزش‌ های دینی و انقلابی گفت: بسیج باید در میدان عمل، فرهنگ فاطمی را زنده نگه دارد و با روحیه ایثار، ساده‌ زیستی و دفاع از ولایت، در برابر جنگ نرم دشمن ایستادگی کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، احیای معنویت در محیط‌ های کاری و خانوادگی و خدمت صادقانه به مردم، از نشانه‌ های حرکت در مسیر حضرت زهرا(س) است و هر بسیجی باید در این مسیر الگو باشد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات