۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰
کد خبر: ۲۳۰۱۴۴
مدیر حوزه علمیه آذربایجان شرقی:

مفاهیم اقتصاد مقاومتی توجهی به نتیجه مذاکرات ندارد

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه آذربایجان شرقی گفت: اقتصاد مقاومتی فرصتی را فراهم می کند تا کشور با اصلاح زیرساخت‌ها و تقویت تولید ملی به خودکفایی کامل برسد.
حجت الاسلام علي انتظاري، مدير استاني حوزه علميه آذربايجان شرقي

حجت‌اسلام علی انتظاری، مدیر حوزه علمیه استان آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه 5+1 اظهار داشت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تأکید داشته‌اند؛ نباید نسبت به طرف غربی به ویژه آمریکایی‌ها خوش‌بین بود، چراکه آنان هیچگاه خیر ملت ایران را نخواسته‌اند.

 


وی با بیان این‌که رهایی از اقتصاد تک محصولی و توجه به مبانی اقتصاد مقاومتی دو راهکار مهم رهبر انقلاب در مقابله با تحریم‌های اقتصادی است، خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی، بهترین و زیباترین برنامه و پشتیبانی از ملت، مملکت، عزت انقلاب اسلامی و امید به آینده است.

 


امام جمعه جلفا با تأکید بر این‌که تحقق اقتصاد مقاومتی، به معنای رها شدن از تهدیدهای اقتصادی غرب است، تصریح کرد: باید دانست که مفاهیم اقتصاد مقاومتی توجهی به نتیجه مذاکرات ایران با غرب ندارد، در حقیقت اقتصاد مقاومتی فرصتی را فراهم می کند تا کشور با اصلاح زیرساخت‌ها و تقویت تولید ملی به خودکفایی کامل برسد.

 


حجت الاسلام انتظاری با تأکید بر این‌که نباید توصیه های رهبر معظم انقلاب در حد شعار باقی بماند، خاطرنشان کرد: ضرورت حمایت از تولید ملی به معنای آن نیست که تولیدکننده داخلی هر کالایی را با بدترین کیفیت تولید کند و انتظار حمایت دولت و خرید مردم را داشته باشد، چراکه امروز در دنیای اقتصادی اصل رقابت یک مفهوم فراگیر است.

 


وی با بیان این‌که نیمی از مسؤولیت اجرا و تحقق اقتصاد مقاومتی بر عهده دولت و نیمی نیز بر عهده ملت است، افزود: باید با روی آوردن به تولید ملی، مصرف کالاهای خارجی را کاهش و زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم کنیم، از سوی دیگر تولیدکننده داخلی نیز باید بر کیفیت محصولات تولیدی بیافزاید تا مردم نسبت به مصرف کالای ایران گرایش یابند.

 


مدیر حوزه علمیه استان آذربایجان شرقی با اشاره به این‌که مفاهیم اقتصاد مقاومتی با تعابیر مختلف از سوی کارشناسان و صاحب‌نظران اقتصادی کالبدشکافی شده است، گفت: صرفه جویی و پرهیز از اسراف، تجمل‌گرایی و عدم گرایش به رفتارها و آداب تجملاتی از جمله تعابیر مورد توجه در اقتصاد مقاومتی است.

 


وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای زندگی در حالت متعادل است، افزود: برخی آداب و رسوم غلط غربی در زندگی روزمره ایرانی‌ها رسوخ کرده که این سنخیتی با فرهنگ و سنت‌های بومی و ملی ما ندارد، برای مثال اتاق برخی از کودکان ایرانی به قدری از اسباب بازی و لباس ها پر شده که بیشتر فروشگاه هاست.

 


حجت الاسلام انتظاری در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح رسالت روحانیت و حوزه‌های علمیه در تبیین مفاهیم و اصول اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: حوزه های علمیه به عنوان دیده‌بان فرهنگی و عقیدتی نظام اسلامی بایستی نقشه راه ارایه شده از سوی رهبری را با تعابیر کاربردی و مصداقی به اقشار مختلف جامعه بیان کنند./935/ت302/ب4

ارسال نظرات