۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۰
کد خبر: ۲۳۰۲۰۰
مبلغان جهادی(25)

اردوهای جهادی تبلیغی جای تمرین منبر و سخنرانی نیست

خبرگزاری رسا ـ مدیر گروه جهادی تبلیغی «طیب دوار» با بیان این‌که اردوهای جهادی تبلیغی جای تمرین منبر، سخنرانی و کلاس داری نیست، از این‌که برخی برای کسب تجربه به گروه‌های جهادی می‌پیوندند و پس از مدتی همکاری خود را با این گروه‌ها قطع می‌کنند ابراز تأسف کرد.
مبلغان جهادي

حجت الاسلام هادی حیدری، مدیر گروه جهادی تبلیغی «طیب دوار» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با بیان این که گروه‌های جهادی تبلیغی نیازمند مبلغان کارآمد و با تجربه هستند، گفت: متأسفانه کسانی برای کسب تجربه به گروه‌های جهادی می‌پیوندند و بعد از برگزاری یکی یا دو اردو تبلیغی همکاری‌شان را با گروه جهادی قطع می‌کنند، اردوهای جهادی تبلیغی جای تمرین منبر، سخنرانی و کلاس‌داری نیست.

 

وی با بیان این‌که متولیان و مسؤولان امور فرهنگی در شهرستان‌ها با فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغی و جهادی آشنایی کمی دارند، گفت: مسؤولان امور فرهنگی در شهرستان‌ها از فعالیت‌های تبلیغی جهادی حمایت‌های لازم را نمی‌کنند و بحث کمبود بودجه را مطرح می‌کنند؛ در حالی که اگر متولیان امور فرهنگی نگاه جهادی به فعالیت‌های فرهنگی داشتند حمایت‌های مادی و معنویشان را از گروه‌های تبلیغی و جهادی می‌کردند.

 

مدیر گروه جهادی «تبلیغی طیب دوار» با بیان این که عدم هماهنگی میان مراکز فرهنگی سبب انجام فعالیت‌های تکراری و کاهش مخاطبان می‌شود، گفت: فعالیت‌های تبلیغی به صورت هدفمند و با هماهنگی تمام مراکز فرهنگی در مساجد، مدارس، روستاها انجام گیرد و برای هر مکان شناسنامه تبلیغی تهیه و گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی صورت گرفته در این مکان‌ها بیان شود./998/ت303/ی

ارسال نظرات