۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱
کد خبر: ۲۳۰۸۲۰
استاد حوزه علمیه بابل:

سبک زندگی حسینی راه حفظ عزت و اقتدار در برابر دشمنان است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه بابل، سبک زندگی حسینی را بهترین راه برای حفظ عزت و اقتدار در برابر دشمنان دانست و گفت: تنها با بهره گیری از سیره عملی زندگی اهل بیت(ع) می توانیم در دنیا سعادتمند شویم.
استاد حوزه علميه بابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام عباس بابائیان، استاد حوزه علمیه بابل امروز در جمع مردم شهر مرزیکلا به سبک زندگی اسلامی با موضوع احترام و ادب از نگاه امام حسین(ع) پرداخت و گفت: یکی از موضوعاتی که در صحرای کربلا و در قیام عاشورا توجه همگان را به خود جلب کرده است، احترام به بزرگتر و رعایت آداب اخلاقی به حتی نسبت به دشمنان در سپاه سیدالشهدا بود.

 

استاد حوزه علمیه بابل افزود: این رعایت ادب از طرف امام حسین(ع) تا آنجایی بود که حتی در مقابل دشنام های شمر و عمرسعد هم سکوت اختیار کرد.

 

امام جمعه بابلکنار، حضرت ابوالفضل را الگوی برجسته ادب و اخلاق برای جهان تشیع عنوان و تصریح کرد: اوج ادب در صحرای کربلا احترام علمدار کربلا حضرت ابوالفضل به برادر خود امام حسین(ع) بود که نام ایشان را با احترام و عنوان امام و آقای خود خطاب می کرد.

 

وی یکی از نیازهای جامعه برای پیوست فرهنگی را رعایت ادب و ترویج اخلاق اسلامی عنوان کرد و افزود: متأسفانه در جامعه امروز این طور تلقی می شود که در مقابل یک دشنام باید ده برابر جواب داد در صورتی که این مسأله مغایر با تعالیم اسلامی است.

 

حجت الاسلام بابائیان تصریح کرد: ادب در دین مبین اسلام یعنی کردار و رفتار شایسته و بایسته ای که از انسان سر می زند و دشنام دادن و بی ادبانه رفتار کردن در شأن یک مسلمان پیرو سیدالشهدا نیست.

 

استاد حوزه علمیه بابل با اشاره به این که در روایات بارها بر آموختن علم برای تکامل شخصیتی انسان تاکید شده است، گفت: انسان برای تکامل نیازمند علم است و علم هم نیاز به عقل و عقل هم برای تکمیل شدن نیاز به ادب دارد و در حقیقت علم بدون ادب ناقص و ابتر است.

 

وی در ادامه ادب را همانند چوپان در میان گله های گوسفند در چراگاه سرسبز دانست و تاکید کرد: همه مخلوقات باید ادب را در مقابل خالق خود یعنی پرورد گار عالم رعایت کنند.

 

حجت الاسلام بابائیان ادامه داد: ادب در مقابل خداوند در دین اسلام این است که نام خداوند را با احترام ببریم و در مرحله بعد سر به اطاعت از فرمان خداوند ببریم.

 

وی ادامه داد: یکی از دستورات دینی این است که بدون وضو به اسماء جلاله دست نزنیم و در سخنانمان به نام خدا قسم نخوریم.

 

استاد حوزه علمیه بابل با اشاره به تاکید قرآن بر رعایت ادب در مقابل پیامبر(ص) تصریح کرد: بر اساس آیه شریفه قران خداوند تاکید دارد که مسلمانان نام پیامبر را به زیباترین شکل صدا بزنند و در مقابل ان حضرت صدای خود را بالا نبرند.

 

وی ادامه داد: ادب باید در هر زمانی و مکان نسبت به همه انسان ها رعایت شود حتی اگر این انسان ها کافر باشند زیرا ادب یک فرهنگ قرآنی و مربوط به همه انسان ها است.

 

حجت الاسلام بابائیان با بیان این که ادب محبوبیت می آورد و سپر گناهان است و موجب پوشش معایب انسان ها می شود، افزود: مهم ترین نکته این که ادب بهترین میراثی است که انسان بعداز خود به یادگار می گذارد./1313/پ202/ب1

ارسال نظرات