نخستین مجمع صندوق حمایت از اهل قلم شهرستان نجف آّباد برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نجف آباد، حجت الاسلام محمدجواد نورمحمدی مدیر مدرسه علمیه الحجه نجف آباد عصر امروز در نخستین مجمع صندوق حمایت از اهل قلم شهرستان نجف آباد که در بنیاد فرهنگی آیت الله خامنه ای برگزار شد، گفت: تشکیل چنین انجمن هایی لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب در بحث اقتصاد مقاومتی است.
وی با اشاره به سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب پیرامون بحث اقتصاد مقاومتی و تشکیل تعاونی ها افزود: این صندوق تشکیل شده از دو مجموعه انجمن اهل قلم و شرکت تعاونی ناشران و مولفان است.
حجت الاسلام نورمحمدی از جمله وظایف تشکیل چنین انجمن هایی را چاپ و عرضه کتب گذشتگان برشمرد و افزود: هم اکنون بیش از 80 درصد از کتب علمی دانشمندان گذشته به صورت خطی در کتابخانه ها موجود است و برای نشان دادن این سرمایه عظیم به نسل های آینده باید این کتب به صورت چاپی در آید.
وی در ادامه بیان داشت: کتاب های علما و دانشمندان سلف، پیشینه و ثروت علمی هر کشوری است که می توان از این سرمایه های عظیم در جهت خط دهی به نویسندگان معاصر استفاده کرد.
مدیر مدرسه علمیه الحجه نجف آباد نبود انسجام و هماهنگی میان مجموعه های فرهنگی کشور را از معضلات عرصه فرهنگی برشمرد و بیان داشت: در موضوعات مختلفی چون شخصیت شناسی به ویژه در رابطه با دانشمندان اسلامی و شاگردان مکتب ائمه(ع) بسیار کم کار شده است و آمار پایین چاپ و نشر کتاب ها اغلب به کتب ترویجی محدود شده است.
وی در ادامه بیان داشت: یکی از مشکلات اصلی جامعه ایران، عدم موفقیت در کارهای جمعی و همچنین بحث مدیریت تشکیلات است که باعث شده است به خصوص در زمینه های فرهنگی بسیار عقب بمانیم و اغلب مجموعه های فرهنگی به صورت موقت و بدون برنامه ریزی بلندمدت شروع به فعالیت کنند.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام صادق صالحی مدیر پیشین اداره ارشاد شهرستان نجف آباد و مدیر عامل صندوق حمایت از اهل قلم با اشاره به اهمیت کتاب و بیان آیاتی از قرآن گفت: ضرورت و اهمیت بحث قلم و نویسندگی از نخستین آیاتی که بر قلب پیامبر نازل شد، به درستی فهمیده می شود.
وی در ادامه درباره تشکیل این مجمع افزود: ایده تشکیل این صندوق بعد از سالیان سال با نوشته شدن اساسنامه ای جامعه عمل به خود گرفت و این صندوق به غیر از اعطای وام قرض الحسنه به نویسندگان جهت چاپ کتب خود، در زمینه های مختلف پژوهشی، ویراستاری و برگزاری کلاس های نویسندگی نیز فعالیت می کند.
حجت الاسلام صالحی با اشاره به ضرورت تشکیل چنین مجمعی در شهرستان خاطر نشان کرد: وجود بیش از 400 نویسنده و نوقلم در سطح شهرستان خیرین و دردمندان عرصه قلم را بر آن داشت تا دست به تشکیل چنین مجمعی بزنند.
لازم به ذکر است این جلسه با تلاش ناشران شهرستان، انتشارات مهر زهرا و انتشارات انصار الامام المنتظر و همکاری حوزه های علمیه سطح شهرستان به خصوص حوزه علمیه الحجه با حضور بیش از 100 نفر از نویسندگان و مسوؤلان شهرستان کار خود را آغاز کرد./1306/پ202/ب4