۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱
کد خبر: ۲۳۳۳۰۵
دبیر شورای عالی مرکز ملی فضای مجازی مطرح کرد؛

ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه فضای مجازی

خبرگزاری رسا ـ انتظاری گفت: کشور باید در حوزه فضای مجازی سرمایه گذاری بزرگی انجام دهد که با ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی خودمان همراه باشد.
انتظاري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، محمد حسن انتظاری، دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی، امروز در دومین همایش بزرگ گردان‌های تخصصی فضای مجازی بسیج صداوسیما با اشاره به حضور قدرت‌های جدید فضای مجازی گفت: دیگر مثل چند سال پیش شرکت های اول جهان از نظر اقتصادی شرکت‌های نفتی نیستند و جای خود را به شرکت های فضای مجازی و الکترونیکی داده‌اند.

 

وی در ادامه افزود: بنیان فضای فجازی که تقریبا تمام اجتماع را در بر می‌گیرد، در حال حرکت به سمت اقتصاد‌های مجازی نیز هست، به نوعی تعیین کننده اقتصاد دنیا هم هست و ما نیز نباید از سیستم عقب بمانیم و بر طبق اهداف خود و جمهوری اسلامی ایران در این عصه قدم گذاشته و بهره وری کنیم.

 

انتظاری درباره کنترل فضای مجازی اظهارداشت: قدرت‌های فرهنگی در این فضا در دستان ما نیست و کنترل نمایش و پخش آن در دستان دشمنان ما است، و این جاست که باید به فرموده های رهبر معظم انقلاب درباره فضای مجازی بیشتر توجه کنیم، مانند این جمله که اهمیت فضای مجازی به اندازه انقلاب است، انقلاب ما یک رژیم را سرنگون کرد و ما با پدیده ای روبرو هستیم که در استقلال ما دخالت دارد.


دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی با تاکید به اهمیت سرمایه گزاری در این حوزه بیان داشت: سرمایه گذاری هدف‌مند باید شروع شود، کشور باید در این حوزه سرمایه گزاری بزرگی انجام دهد که با ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی خودمان همراه باشد، ما در حوزه علوم و فناوری باید به سرعت عمل کنیم، سیستم اداری کشور باید خود را برای این کار آماده کنند و سریع پاسخ گوی این نیاز باشند.


وی درباره مشکلات این حوزه تصریح کرد: مشکل ما این است که در راه رسیدن به نظام درون زا، در مقاطعی مقاومت دیده می‌شود، این موضوع می تواند دلایل مختلفی داشته باشد به عنوان مثال نداشتن درکی درست از شکل گیری فضای مجازی در میان مدیران کشوری که می‌توان آن را رفع کرد و آن حساسیت حرکت به سمت فضای مجازی ایرانی و اسلامی را ایجاد کرد.


انتظاری با توجه به ظهور رسانه‌های نوین ابراز داشت: ظهور و توسعه رسانه‌های کاربر محور به دلیل آثار چشمگیری که این تحولات در جامعه ایجاد کرده است، یکی از چالش‌های صدا و سیما است، صداوسیما نقش بسیار مهمی در فرهنگ سازی در این عرصه دارد، صداوسیما می‌تواند فضای مجازی ایرانی و اسلامی را برای مردم تفسیر کند، ما یک زیست بوم ایرانی، اسلامی در فضای مجازی نیاز داریم، به ویژه در شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌های به این زیست بوم نیاز مندیم.


دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: مدیریت این تحولات بسیار مهم است و صداوسیما نقش مهمی دارد و در این عرصه بسیجیان پیش‌گام این موضوع هستند./827/پ202/ب4

ارسال نظرات