همایش ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایران اسلامی در اردبیل برگزار می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، سیدناصر اسحاقی ظهر امروز در جلسه هماهنگی همایش ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ اسلامی، خاطرنشان کرد: شروع برگزاری کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایران اسلامی از اوایل سال 93 در استان زده شده و دبیرخانه علمی و اجرایی این کنفرانس راهاندازی شد.
دبیر همایش ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایران اسلامی افزود: با فراخوان این کنفرانس 630 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که 451 مورد مقاله مورد پذیرش واقع شده و قرار است این مقالات در مجلات بینالمللی به چاپ برسد.
وی تصریح کرد: کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایران اسلامی با حضور پژوهشگران و متخصصان به نام کشوری برگزار می شود و افراد شرکتکننده در این کنفرانس دارای تحصیلات بالا در حد دکترا و کارشناسی ارشد هستند.
اسحاقی گفت: اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و فرهیختگان استقبال ویژهای از این کنفرانس داشتهاند و این نشاندهنده توجه ویژه فرهیختگان کشور به حوزه اقتصاد، فرهنگ و مدیریت است.
وی با بیان اینکه مقالات ارائه شده به دبیرخانه کنفرانس در 3 حوزه اقتصاد، مدیریت و فرهنگ است، افزود: فرایند داوری این مقالات در حد بسیار بالایی قرار داشته و چهرههای شاخص علمی کشوری این مقالات را داوری میکنند.
دبیر همایش ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایران اسلامی بیان کرد: یکی از مشکلات در این زمینه در عرصه کنونی عدم توجه به مقوله پژوهش، علم و فرهنگ است و متاسفانه در این رابطه برخی مدیران دستگاههای اجرایی به صورت سلیقهای عمل میکنند.
اسحاقی با تاکید بر لزوم پژوهش به ویژه در حوزه فرهنگ، اظهار کرد: برای حوزه پژوهش در کشور باید توجه ویژهای داشته باشیم چرا که این امر یکی از عوامل توسعه کشور است.
وی تصریح کرد: متاسفانه اعتبارات اختصاص یافته به حوزه پژوهش در کشور تنها 4 دهم درصد است که بسیار ناچیز بوده در حالی که این اعتبار در بسیاری از کشورهای دیگر بسیار زیاد است.
اسحاقی گفت: با وجود کمبود اعتبارات پژوهش در کشور دانشمندان، اساتید و فرهیختگان ما به دستاوردهای عظیمی در حوزه پژوهش دست یافتهاند و رشد قابل توجهی در ارائه مقالات پژوهشی داشتهاند.
دبیر همایش ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایران اسلامی بیان کرد: با عشق و همت ویژه اساتید و فرهیختگان پژوهشی کشور، نهضت علمی همچون نهضت انقلاب اسلامی در کشور روی داده و اساتید و دانشجویان در فرایند علم در دنیا پیشگام بودهاند.
وی تصریح کرد: با وجود اعتبارات بالای دانشگاهها در حوزه پژوهش متاسفانه دانشگاهها در این زمینه موفق عمل نکردهاند و هر دانشگاهی تنها راه خود را پیموده است.
اسحاقی با اشاره به موانع پژوهش در اردبیل اظهار کرد: متاسفانه تاکنون در استان اردبیل مجمعی مشترک بین دانشگاهیان، اساتید، مدیران دستگاههای اجرایی و مدیران واحدهای تولیدی صورت نگرفته و ادبیات مشترک بین آنها وجود ندارد.
دبیر همایش ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایران اسلامی افزود: اقتصاد و فرهنگ در کشور مغفول مانده و به صنایع فرهنگی که بسیار کمهزینه و سودآور است توجه خاصی نشده است./937/پ202/ب4