قرآن انسان را در فتنه ها هدایت می کند
حجت الاسلام جعفر بابایی، کارشناس و مبلغ دینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به نگاه قرآن در ساماندهی زندگی انسان ها، گفت: از مهم ترین مؤلفه های سبک زندگی، داشتن برنامه است، سیره ائمه طاهرین(ع) در زندگی نیز این چنین بوده است.
وی به نحوه برنامه ریزی ائمه(ع) اشاره کرد و افزود: ایشان زندگی خود را به چهار بخش تقسیم می کردند، بخشی برای ارتباط با خداوند و تقویت معنویت، بخشی برای کسب روزی حلال، بخشی برای ارتباط با مؤمنان و دوستان صالح و بخش دیگر را به تفریحات سالم اختصاص می دادند.
این کارشناس دینی با اشاره به تأثیرات مدیریت قرآنی بر سبک زندگی، اظهار داشت: یکی از فرازهای مهم قرآن این است که یاد خداوند سبب آرامش دل ها می شود، متأسفانه امروزه به دلیل مشغله های فراوان، آسایش داشته اما آرامش ندارد، این نبود آرامش به دلیل عدم توجه انسان به بعد روحانی است.
وی با بیان این که انسان باید با ائمه طاهرین(ع) ارتباط داشته باشد، ادامه داد: حب اهل بیت(ع) انسان را به خداوند وصل کرده و سبب یاد خدا می شود، ائمه طاهرین(ع) بهترین الگوی برای زندگی انسان ها هستند.
حجت الاسلام بابایی به ضرورت یاد خدا اشاره کرد و ابراز داشت: یاد خدا نکردن، آرامش را از انسان می گیرد، این سلب آرامش بر دیگر بخش های زندگی مانند کار و نوع برخورد تأثیر گذار خواهد بود.
وی با بیان این که در جامعه ارتباط با قرآن کم است، بیان داشت: متأسفانه حتی در جامعه به قرائت قرآن که وقت گیر نیست، پرداخته نمی شود، مردم باید بدانند که قرائت قرآن اثر وضعی در زندگی انسان دارد، قرائت قرآن انسان را از غفلت دور می کند، والدین باید ارتباط با قرآن را به فرزندان خود آموزش دهند.
این کارشناس دینی با اشاره به ضرورت ارتباط با قرآن، خاطرنشان کرد: قرآن نوری است که در تاریکی های فتنه و گمراهی، انسان را هدایت می کند؛ بنابراین انسان برای قرار گرفتن در مسیر هدایت و موفقیت باید به قرآن مراجعه کند.
وی به تأثیرات استفاده از تربیت قرآنی در جامعه اشاره کرد و عنوان داشت: مشارکت در کارهای نیک و تعامل با دیگران، از مصادیق تربیت قرآنی در جامعه است، تعاون و همکاری در اجتماع انسان را به وحدت می رساند، افراد جامعه باید با یکدیگر ارتباط و تعامل داشته و به فکر حل مشکلات هم نوعان خود باشند./1323/ت302/ب6