دشمن شناسی از ویژگیهای مهم امت اسلامی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در فارس حجت الاسلام بینا زاده مسؤول نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت فارس، در مراسم گرامیداشت حماسه بزرگ ولایتمداری 9 دی، که در شیراز برگزار شد با اشاره به حکومت حضرت علی (ع) و کاری که یاران ایشان با دیدن قرآن بر سر نیزه ها نسبت به ایشان کردند، گفت: هر چقدر امیرمومنان فریاد زد گول نخورید قرآن ناطق من هستم آگاه باشید ولی یاران ایشان توجه نکردند و دشمنان توانستند بخش عظیمی از یاران پیامبر را از او جدا کنند و رو به روی خود علی(ع) قرار دهند.
وی افزود: با نگاه به تاریخ باید از گذشتگان درس عبرت گرفت چرا که گذشتگان ما آئینه ما هستند و در این راستا هرچقدر که زمانه تغییر کرده باشد و روش زندگی انسانها متفاوت تر از گذشته شده باشد اما هنوز کفر و فتنه هست و نسبت به زمانه خود تغییر کرده است.
حجت الاسلام بینازاده با تاکید بر این مطلب که فتنه گر هیچ وقت خود را فتنه گر نمی خواند گفت: هیچوقت فتنه گر دست خودش را رو نمی کند و در لباس حق ظاهر می شود و این در حالی است که پشت کلام او باطل است.
وی تاکید کرد: فتنه گر با نقشه و توطئه هایی که انجام می دهد ظاهر خود را تغییر داده و با مکر و حیله مردم را به سمت خود می کشاند و فریب می دهد.
حجت الاسلام بینازاده با یادآوری این مطلب که فتنه گر، عامل اصلی و مهم فتنه هست ولی اینکه مردم چگونه ببینند و چگونه بیندیشند و تشخیص بدهند نیز بسیار مهم است افزود: از یک طرف بی بصیرتی، نادانی، بی درکی، ناآگاه بودن، ساده اندیش بودن، مردم عام که فقط ظاهر قضیه رامی بینند و از طرفی دیگر نیز فتنه گر که نقاب بر چهره داشته و آماده حیله گیری و آشوب است.
وی خاطرنشان کرد: مردم زمان حضرت علی (ع) خود از ایشان خواستند که رهبری کوفه را برعهده بگیرد ولی ایشان را در صحنه تنها گذاشتند و علیه ایشان فتنه کردند به این دلیل که چهره اصلی ظالم آن زمان را تشخیص ندادند.
حجت الاسلام بینازاده افزود: تا دیروز مردم با ابوسفیانی می جنگیدند که خدا و پیامبر خدا را قبول نداشت ولی امروزه با معاویه ای که نقاب بر چهره نشسته بر تخت و خدا و پیامبر را قبول دارد نماز می خوانند ولی این در ظاهر است چون معاویه همان ابوسفیان است که پیچیده تر شده است.
وی در خاتمه با تاکید بر این مطلب که مردم ایران، باید دشمن خود را بشناسند گفت: آن زمان دشمن بی پرده رفتار می کرد ولی در زمان ما دشمن با نقاب و پشت پرده جلو آمده و تشخیص آن مشکل شده است از این رو باید آگاه و هوشیار بوده و آنها را شناخت چراکه مردم ایران امروزه با فتنه رو به رو هستند./835/پ202/ب4