جهان تشنه محصولات فکری حوزویان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مجتبی کلباسی، مدیر مرکز تخصصی مهدویت، در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر عرصه مهدویت که در مرکز تخصصی مهدویت قم برگزار شد، با بیان این که حیات علم به تحقیق و پژوهش است، گفت: علمی زنده است که از راه پژوهش پیش برود.
وی با اشاره به آیه«سیروا فی الارض فانظروا» افزود: با مراجعه به آیات و روایات می توان ادعا کرد که سراسر آن دعوت به پژوهش بوده و قرآن مجید انسان را به پژوهش در توحید و تاریخ فرا خوانده است، تمام آیات قرآن موضوعی برای پژوهش هستند.
مدیر مرکز تخصصی مهدویت به ضرورت پژوهش در عرصه مهدویت اشاره کرد و اظهار داشت: به دلیل وجود داشتن مطالب خام و کار نشده فراوان درعرصه مهدویت، این عرصه بسیار نیازمند به پژوهش و تحقیق است.
وی با بیان این که باید با تمام قوا و محکم وارد در عرصه پژوهش شد، ادامه داد: امام خمینی(ره) فرمودند که استاد بهانه است، طلاب و پژوهشگران باید برای رسیدن به علم واقعی، پژوهش و تحقیق کنند، انسان باید برای پر کردن چاه علم خود، باید توانایی انجام پژوهش را داشته باشد.
حجت الاسلام کلباسی با بیان این که چشم جهانیان به محصولات فکری حوزویان دوخته شده است، ابراز داشت: محصولات فکری طلاب، زمانی مؤثر و مفید است که متکی بر پژوهش و تحقیق باشد، سخن بدون تحقیق و آگاهی به یقین بی تأثیر است.
وی با اشاره به نیاز های جهانی در زمینه دین، خاطرنشان کرد: امروزه نیاز دینی منحصر در کشور نمی شود، بلکه از مراکز علمی و دینی باید پاسخگوی نیاز های مردم جهان باشند، برای رفع نیاز جهان نیز باید از ادبیات امروزی در ارائه محتوای دینی استفاده کرد.
گفتنی است، در این مراسم تقدیر آیت الله نجم الدین طبسی و معاون پژوهش حوزه علمیه استان قم حضور داشتند./1323/پ202/ف