۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۸
کد خبر: ۲۳۸۴۰۲
امام جمعه فارسان تشریح کرد؛

زمینه های شکل گیری فتنه 88

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه فارسان با تشریح زمینه های شکل گیری فتنه 88، این فتنه را یکی از پیچیده ترین توطئه های غرب علیه جمهوری اسلامی دانست.
امام جمعه فارسان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام حسین جمالی زاده، مسؤول فرهنگی دانشگاه های آزاد چهارمحال و بختیاری، بعد از ظهر امروز در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد شهرکرد، با بیان این که فتنه 88 یکی از پیچیده ترین توطئه های غرب علیه جمهوری اسلامی بود، اظهار داشت: در واقع فتنه سال 88 در تقاطع راهبردی مشترک جریان بیگانه، ضد انقلاب و قدرت طلبان و نیروهای انحرافی و شبه سکولار داخلی پدید آمد و این مثلث شوم به صورت تاکتیکی در آتش افروزی به نفع فتنه، دست یاری به یکدیگر دادند.
 
امام جمعه فارسان در ادامه به تشریح زمینه های شکل گیری فتنه 88 پرداخت و با بیان این که اصالت یافتن قدرت در بین خواص و جریانات سیاسی نخستین عامل شکل گیری این فتنه بود، تصریح کرد: برخی از جریانات سیاسی که تنها دغدغه آن ها بازگشت به قدرت بود، با تحلیل شرایط متوجه شدند که نامزد آن ها شانسی برای برنده شدن در انتخابات دهم ریاست جمهوری ندارد؛ به همین دلیل، عزم خود را برای جلوگیری از تداوم ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد جزم کردند و تلاش کردند تا به هر قیمتی این خواسته خود را محقق کنند.
 
این مقام مسؤول، القاء تقلب با تشکیل کمیته صیانت از آراء را یکی دیگر از عوامل شکل گیری فتنه 88 بیان کرد و گفت: این هدف از طریق تشکیل کمیته صیانت از آراء دنبال شد که با مخالفت صریح رهبر فرزانه انقلاب مواجه شد اما به جهت آن که مقدمه ضروری بسیاری از اقدامات بعدی به شمار می رفت، تا آخرین لحظه بر آن پافشاری کردند.
 
وی القای پیروزی قبل از شمارش آراء را سومین دلیل شکل گیری فتنه 88 دانست و خاطرنشان کرد: تبلیغات گسترده کف خیابانی به ویژه در تهران و کلان شهرها، همراه با سرود، شعار، نمادهای رنگین تجربه شده در انقلاب های رنگین و راه اندازی کمپین های رسانه ای در فضای مجازی از قبل از انتخابات، به توهم پیروزی دامن زد.
 
حجت الاسلام جمالی زاده همچنین به نقش دو قطبی کردن جامعه با استفاده از علائم رنگی در ایجاد قتنه 88 پرداخت و گفت: یکی از پیش نیازهای اصلی انجام انقلاب های رنگی، انتخاب یک رنگ به عنوان نماد حرکت پیش روی است؛ از این رو، اصلاح طلبان در اقدامی بی سابقه در طول تاریخ سی ساله انقلاب اسلامی، رنگ سبز را به دلیل قداست آن در کشورمان با بهره گیری از تجربه انقلاب های رنگی برگزیدند تا ضمن ایجاد موج های اجتماعی مورد نیاز و فراهم سازی فضای روانی لازم، جامعه مخاطب خود را در دو قطب له یا علیه ترسیم نموده و از این طریق رنگ کودتای خود را معرفی نمایند.
 
این استاد حوزه و دانشگاه، فراخوان برای شورش را یکی دیگر از عوامل شکل گیری قتنه سال 88 بیان کرد و اظهار داشت: متأسفانه برخی از گروه های اصلاح طلب و نامزد های ناکام آن ها تلاش داشتند از طریق بیانیه پراکنی اقدام به تحریک هواداران حزبی خویش کرده و با در صحنه نگه داشتن آن ها مانع خاموشی آنچه موج سبز می نامیدند، شوند.
 
مسؤول فرهنگی دانشگاه های آزاد چهارمحال و بختیاری، قانون شکنی و اصرار بر ابطال انتخابات را در شکل گیری فتنه 88 بسیار مؤثر دانست و تصریح کرد: فتنه گران نخستین خواسته خود را ابطال کلی انتخابات قرار دادند تا در صورت تکرار انتخابات و پیروزی احتمالی اهداف بعدی خود را دنبال نمایند و در صورت عدم موفقیت به چرایی ابطال انتخابات اعتراض نموده و آن را اشتباهی از سوی رهبری نظام قلمداد نمایند.
 
این مقام مسؤول با بیان این که قرائت انحرافی از جمهوریت و اسلامیت نیز در شکل گیری فتنه 88 نقش مؤثری داشت، افزود: فتنه گران در حالی که عملا با نادیده انگاشتن رأی مردم به شورش علیه جمهوریت رو آورده بودند، اما تلاش می کردند مخالفان خود را طرفداران اسلامیت یا نیروهای صرفا ارزش و تکلیف گرا معرفی کنند.
 
حجت الاسلام جمالی زاده همچنین در ادامه به زمینه های شکل گیری حماسه 9 دی اشاره کرد و اظهار داشت: ولایت محوری و ولایت داری مردم مهم ترین عامل شکل گیری این حادثه تاریخی بود./9457/پ202/ب2
ارسال نظرات