توصیههای امام حسن عسکری به شیعیان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین حجت الاسلام میثم درگاهی، استاد حوزه و دانشگاه ظهر امروز در مراسم امام حسن عسکری(ع) که در مسجد شیخ الاسلام قزوین برگزار شد به ابعاد شخصیتی این امام همام پرداخت و گفت: امام حسن عسگری(ع) اگر چه بسیار جوان بود اما بهدلیل موقعیت بلند علمی و اخلاقی و خانوادگی بهویژه رهبری شیعیان و اعتماد بی شائبه آنان به حضرت و احترام مردم شهرت فراوانی پیدا کرده بود به همین دلیل حاکمان عباسی به جز در مواردی در ظاهر رفتار احترام آمیزی از خود به امام حسن عسگری(ع) نشان می دادند.
حجت الاسلام درگاهی ادامه داد: امام حسن عسکری (ع) در کنار پدر بزرگوار خود مراحل رشد و شکوفایی را گذراند و از دریای معارف وفضیلت های پدر بهره مند شد، امام روزهای سختی را در شهر سامرا گذراند اما وجود پدری معصوم و مهربان سبب آرامش خاطر حضرت شد.
این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: خلیفه عباسی وقتی موقعیت خلافت خود را در خطر دید دستور داد امام هادی(ع) را مسموم کند و به شهادت برساند و با شهادت آن حضرت غربت و تنهایی امام حسن عسکری(ع) در شهر سامرا فزونی یافت و این دوران از سخت ترین و طاقت فرساترین دوران زندگی کوتاه امام عسکری است.
وی در ادامه افزود: امام در مدت 6 سال امامت خود شاگردان زیادی را تربیت کرد وآن ها را به سرمنزل کمال رساند، امام در دوران زندگی کوتاه خود نامه های زیادی را به شخصیت ها وشهرها وکشورهای مهم اسلامی نوشت که تعدادی از آنها برای کشور ولایت مدار وبزرگ اسلامی ایران بوده است.
راستگویی و امانت در اولویت برنامه امام حسن عسگری(ع)
این خطیب توانا با بیان اینکه درباریان عباسی در برابر حضرت سر تعظیم فرود میآورند ابراز داشت: با تمام دشمنی ها و کینه توزی هایی که درباریان عباسی به امام حسن عسکری(ع) داشتند عظمت معنوی و فروغ کمالات او به قدری آنان را تحت تاثیر قرار میداد که ناگزیر در برابر آن حضرت سر به زیر بودند و احترام میکردند.
حجت الاسلام درگاهی بیان داشت: امام حسن عسکری(ع) در مجالس خود به همه شیعیان و دوستداران اهل بیت نصیحت می کردند که شما را به تقوا و ترس از خدا در دین سفارش میکنم و در راه خدا کوشش کرده و راستگویی و امانت را اولویت برنامه زندگی خود قرار دهید.
امروز ولایت رکن رکین اسلام است
این استاد حوزه و دانشگاه با گرامیداشت سالروز حماسه ماندگار نه دی گفت: این حماسه به فرموده رهبر معظم انقلاب برای همیشه در تاریخ ماندگار وفراموش نشدنی است.
وی در پایان گفت: امروز ولایت رکن رکین اسلام بوده و حقیقت نماز و حج از ولایت بوده و برای اینکه انسان به سر منزل مقصود برسد باید اقتدا به ولایت کند که در حماسه میلیونی 9 دی مشاهده کردید که ملت ایران با خروش خود باردیگر پشتیبانی به ولایت فقیه ونظام مقدس جمهوری اسلامی را به دنیا نشان دادند.
گفتنی است این مراسم بمناسبت سالروز شهادت یازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام حسن عسکری(ع) از سوی دفتر نماینده مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه قزوین در مسجد شیخ الاسلام برگزار شد و در این مراسم آیت الله باریک بین، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین، مسؤولان استانی و مردم ولایتمدار و دوستدار خاندان عصمت و طهارت حضور داشتند./955/پ202/ب6