۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲
کد خبر: ۲۳۹۵۲۹

برگزاری جشنواره مقاله نویسی در حوزه علمیه امام صادق محمودآباد

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) محمودآباد از برگزاری جشنواره مقاله نویسی با محوریت طلاب این حوزه علمیه خبر داد.
مقاله نويسي

حجت الاسلام عباس زاده گنجی مدیر حوزه علمیه محمودآباد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در محمود آباد با بیان نزدیک شدن به اتمام مهلت جشنواره مقاله نویسی از سوی طلاب حوزه علمیه محودآباد، گفت: جشنواره مقاله نویسی جهت بالا بردن سطح علمی و اجتماعی طلاب از سوی این حوزه برگزار می شود.

 

وی با بیان این که محور های مقاله نویسی برای طلاب آزاد است، افزود:  عفاف و حجاب، خانواده، علم اصول، علم فقه، زبان عرب، اجتماعی و مردمداری، ولایت پذیری و ولایتمداری و موضوعات مرتبط با دروس حوزه و خارج از حوزه محورهایی است که طلاب می توانستند روی آن بیشتر تأمل کنند.

 

مدیر حوزه علمیه محمودآباد خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره به منظور ارتقای دانش دینی و تقویت سطح علمی طلاب  است چرا که طلاب امروز در آینده ای نزدیک باید نقش یک روحانی خوب و پرتلاش را در جامعه اسلامی ما ایفا کنند.

 

حجت الاسلام گنجی با بیان این که حوزه علمیه محمود آباد باید آثار علمی خود را تا پایان این هفته، مصادف با ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام صادق(ع) را به دبیرخانه این جشنواره در حوزه علمیه ارسال کنند تا پس از بررسی از سوی اساتید محترم حوزه، مقالات، سطح بندی شده و به برگزیدگان هدایای نفیسی اهداء خواهد شد.

 

وی با اشاره به این که فرخوان جشنواره مقاله نویسی ویژه طلاب حوزه علمیه محمود آباد قبل از ماه محرم از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام شد، بیان داشت: تا به امروز اکثر طلاب موفق به تکمیل مقاله خود شده و به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.

 

مدیر حوزه علمیه محمودآباد با بیان این که برخی از آثار رسیده از طلاب این حوزه برای نخستین بار به زبان عربی نواشته شده است، تصریح کرد:  مقالات ارسالی به زبان عربی به حتم از رتبه علمی بالاتری بخوردار خواهند بود.

 

حجت الاسلام گنجی همچنین از تدوین و چاپ مجموعه مقالات این جشنواره از سوی حوزه علمیه امام صادق(ع) محمودآباد خبر داد و خاطرنشان کرد: مقالات برگزیده این جشنواره در قالب کتابچه ای چاپ و در اخیار عموم قرار خواهد گرفت.

 

وی با بیان این که پژوهش یکی از ارکان جدایی ناپذیر حوزه در تاریخ بوده است، گفت: پژوهش همواره شاخصی مهم در توسعه و رونق بخش های مختلف هر مجموعه ای خواهد بود.

 

حجت الاسلام گنجی تقویت روح پژوهش را حرکت در مسیر تحول در حوزه دانست و خاطرنشان کرد: اگر ما به دنبال تحول در حوزه هستیم باید زیرساخت های پژوهشی در مدارس علمیه را فراهم کنیم.

 

وی حوزه های علمیه را مهم ترین مرکز تولید علوم دینی معرفی کرد و با بیان این که این مرکز مهم دینی نقش مهمی در تغذیه فکری جامعه اسلامی بر عهده دارد، بیان داشت: در گذری کوتاه بر زندگی علما و بزرگان دینی خواهیم دید روح پژوهش همواره در جریان زندگی آنها کاملاً پویا و فعال بوده است./950/ت302/ب1

ارسال نظرات