۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷
کد خبر: ۲۴۱۰۱۶
مدیر اوقاف و امور خیریه زیرکوه تأکید کرد؛

ضرورت حمایت خیران از بازسازی بقاع متبرکه

خبرگزاری رسا ـ مدیر اوقاف و امور خیریه زیرکوه با بیان این که بودجه های سازمانی برای بازسازی بقاع متبرکه کافی نیست، گفت: کمک خیران و واقفان برای بازسازی بقاع متبرکه ضروری است.
ضرورت حمایت خیران از  بازسازی بقاع متبرکه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بیرجند، حجت الاسلام حسین رحیمی، مدیر اداره اوقاف و امور خیریه زیرکوه،، پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان این که بودجه های سازمانی برای بازسازی بقاع متبرکه کافی نیست، گفت: با توجه به شرایط موجود بازسازی بقاع متبرکه به کمک خیران و واقفان ضروری شده است.

 

وی با بیان این که بقاع متبرکه در تقویت نگرش توحیدی مردم و تداوم حس نزدیکی آن ها به خداوند و ائمه اطهار(ع) نقش تاثیرگذاری دارند، افزود: احیا و افزایش خدمات رفاهی در بقاع متبرکه و بازسازی آن ها موجب افزایش تعداد زائران به بقاع متبرکه شده که همین موضوع می تواند در بهبود فرهنگ دینی و مذهبی در میان مردم نقش موثری داشته باشد.

 

مدیراداره اوقاف و امور خیریه زیرکوه با تاکید بر این که برای‌ ساخت و ساز، تجهیز و تکمیل امامزاده‌های استان نیاز به مشارکت عمومی است، ادامه داد: تنها اعتبار سازمانی برای ساماندهی بقاع متبرکه کافی نیست و باید برای تسریع در امر بازسازی بقاع مبترکه و اختصاص خدمات رفاهی به آن مردم، واقفان، خیران و نهادهای دولتی سازمان اوقاف و امور خیریه را یاری کنند.

 

حجت الاسلام رحیمی با اشاره به این که شهرستان زیرکوه دارای 225 موقوفه است، تاکید کرد: مردم به امامزادگان ارادت خاصی دارند و برای احیا و بازسازی حرم‌های مطهر از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنند به همین خاطر اگر مردم با مشکلات و کمبودهای موجود در بقاع متبرکه آشنا شوند حتما در رفع این کمبودها سازمان اوقاف و امور خیریه را یاری خواهند کرد.

 

وی از بازسازی سه بقعه متبرکه سعدالله ‌بن‌موسی شاهرخت، امامزاده داوود کلاته‌مزار و مسجد نور پیشبر در این شهرستان خبر داد و افزود: بقاع متبرکه بازگو کننده هویت تاریخی و بازتاب دهنده اعتقادات و بافت زندگی مردم در هر منطقه هستند و رونق امامزادگان نشان پویایی دینی یک جامعه و یک منطقه است.

 

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه زیرکوه ادامه داد: توجه به فرهنگ وقف و توسعه موقوفات می‌تواند به رشد برنامه‏‌های فرهنگی، دینی، مذهبی و قرآنی در بقاع متبرکه کمک کند.

 

حجت الاسلام رحیمی با اشاره به این که اداره‌ کل اوقاف و امور خیریه در بازسازی بقاع متبرکه فعالیت‌های متعددی را بر اساس وظایف سازمانی خود انجام داده است، گفت: التزام عملی بزرگان و مسؤولان در ارتباط با این مراکز دینی زمینه گرایش و روی‌آوری مردم به بقاع متبرکه و تبدیل آن ها به مراکز اصلی فرهنگی را فراهم می‌سازد.

 

وی اظهار کرد: جوانان روحیات و خواسته‌هایی دارند که بقاع متبرکه و مساجد می‌تواند با برنامه‌های گوناگون جوانان را به سوی فطرت پاک‌شان بکشد و آن‌ها را از حربه‌های دشمنان در امان نگه داشته و صراط مستقیم و حقیقت کمال انسانی را به آن ها نشان دهند و آینده دنیوی و اخروی آن ها را تامین کنند.

 

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زیرکوه با اشاره به این که مردم خراسان جنوبی در کمک به بازسازی حرم اهل بیت(ع) و خدمت به ائمه در کشور رتبه نخست را داشته اند، یادآور شد: همکاری مردم در زمینه بازسازی و تقویت بقاع متبرکه می تواند خراسان جنوبی را به استان های شاخص در زمینه فرهنگ دینی و خدمت به اهل بیت و امام زادگان تبدیل کند./968/پ202/ب5

 

ارسال نظرات