اهانت به پیامبر اقدامی برای ادامه پروژه اسلام هراسی در اروپا است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در منطقه غرب، حجت الاسلام وحید احمدی نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی، عصر روز گذشته در نشست شورای اداری کنگاور که در فرمانداری این شهر برگزار شد، بیان کرد: انتشار کاریکاتور و اهانت به ساحت پیامبر اعظم(ص) به معنای کلید خوردن دوباره پروژه اسلام هراسی از سوی استکبار بعد از قضیه 11 سپتامبر در اروپا است.
وی همچنین به کاهش قیمت نفت در ماه های اخیر و کسری بودجه کشور اشاره و تأکید کرد: کاهش قیمت نفت اقدامی سیاسی است نه اقتصادی، چرا که کشورهای آمریکا و عربستان برای فشار آوردن سیاسی به بعضی از کشورها به کاهش قیمت نفت دامن می زنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر بر ضرورت توجه به اقتصاد و فرهنگ تصریح کرد: در راستای پیشبرد امور اقتصادی و فرهنگی با انجام کارهای خرد و کوچک و عدم کار مفید در ادارات کار جهادی شکل نخواهد گرفت و شعار سال محقق نخواهد شد.
حجت الاسلام احمدی، با تأکید بر خلاقیت مدیران و مسؤولان و ارائه طرح ها و سناریوهای خلاقانه در راستای حل مشکلات مردم گفت: انتظار بر این است که مدیران با ارائه راهبردهای دقیق و با همدلی، هم اندیشی و هم افزایی بیشتر و همچنین رصد عملکرد کارکنان خود، حقوق مردم را احیا کنند./967/پ203/ب4