بسیج ستون فقرات کشور است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، صبح امروز، در یادواره 130 شهید صنعت آب و برق خوزستان، با بیان اهمیت توجه به تجلیل یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی تصریح کرد: براساس قرآن و روایات نباید اجازه داد که جهاد فی سبیل الله به عنوان بخش عظیمی از انقلاب اسلامی فراموش شود.
وی با اشاره به حدیث پیامبر اکرم(ص) مبنی بر «فوق کل ذی بر، بر حتی یقتل فی سبیل الله فاذا قتل فی سبیل الله فلیس فوقه بر» بیان داشت: بالاتر از هر نیکویی، نیکویی دیگری وجود دارد که نقطه اوج آن شهادت در راه خدا است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: حضرت فاطمه(س) جهاد از سوی خداوند را به عنوان عزتی برای اسلام مشخص کرده است.
آیت الله شفیعی احترام بالا برای خانواده شهدا بیانگر تجلی سخن حضرت فاطمه زهرا(س) در مورد جهاد فی سبیل است.
وی پیروزی انقلاب اسلامی سبب تحولات بسیاری در کشور ایران شده و افزود: با توجه به حرکت های هدفمندانه ملت ایران توانسته به توطئه های دشمنان پاسخ مثبت دهد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: جهاد فی سبیل الله در دوران دفاع مقدس سبب پیشرفت های علمی کنونی کشور شده است.
آیت الله شفیعی ایران به عنوان پیشگام کشورهای اسلامی در دنیا معرفی کرد، تأکید کرد: وحدت و پیروی از سخنان رهبر معظم انقلاب سبب شده که اسلام در همه کشورها گسترش یابد.
وی با اشاره به نظر رییس دانشگاه الازهر درباره پیشرفت کشور ایران و ناموفقیت کشور مصر گفت: وجود ولایت فقیه در ایران سبب این موفقیت ها شده است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بسیج را ستون فقرات کشور معرفی کرد و ابراز داشت: بسیج مسأله ای تازه نیست بلکه ریشه آن در قرآن وجود دارد./9453/پ202/ب2