۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۹
کد خبر: ۲۴۵۵۹۴
معاون آموزش حوزه‌های علمیه:

مسؤولان حوزه به دنبال تحقق تحول مد نظر رهبری هستند

خبرگزاری رسا ـ معاون آموزشی حوزه‌های علمیه کشورگفت: با همکاری دیگر مدیران و اساتید حوزه‌های علمیه توانسته‌ایم بخشی از این تحول در دروس حوزوی را انجام دهیم، باید تلاش کنیم که این دغدغه رهبر معظم انقلاب نسبت به حوزه های علمیه را برآورده کنیم.
حجت الاسلام عبدالكريم فرحاني حجت الاسلام عبدالکريم فرحاني ، معاون آموزش حوزه هاي علميه کشور حجت الاسلام و المسلمين عبدالکريم فرحاني

حجت الاسلام عبدالکریم فرحانی معاون آموزشی حوزه‌های علمیه کشور در بازدید از مدرسه علمیه شیخ الاسلام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین از پذیرش طلاب جدید در 418 مدرسه علمیه سراسر کشور خبر داد و گفت: در پذیرش امسال از طلاب علاقه‌مند به دروس حوزوی 18 هزار نفر ظرفیت پذیرش از طلاب در مدارس علمیه است.

 

 

حجت الاسلام فرحانی تصریح کرد: این هیجده هزار نفر نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری پیدا کرده‌اند که امیدواریم بتوانیم با هماهنگی با سایر مدیران مدارس علمیه این تعداد پذیریرش را از طلاب به خوبی به انجام برسانیم.

 

 

وی با اشاره به وضعیت نظام آموزشی مدارس علمیه ابراز داشت: وضعیت نظام آموزشی حوزه‌های علمیه در دو بخش کوتاه مدت و بلند مدت است که درحوزه تخصصی برای طلاب و همچنین برای نظام کوتاه مدت برای سفیران هدایت در 40 مدرسه سطح کشور برنامه ریزی خوبی صورت گرفته که در طرح سفیران هدایت امکان ادامه تحصیل وجود دارد.

 

 

وی در ادامه افزود: تحول نظام آموزشی در حوزه‌های علمیه همیشه مورد تاکید رهبری معظم انقلاب و مراجع تقلید بوده و خوشبختانه با همکاری دیگر مدیران و اساتید حوزه‌های علمیه توانسته‌ایم بخشی از این تحول در دروس حوزوی را انجام دهیم، باید تلاش کنیم که این دغدغه رهبر معظم انقلاب نسبت به حوزه های علمیه را برآورده کنیم.

 

 

وی در پایان با اشاره به مدارس علمیه قزوین گفت: مدارس علمیه استان قزوین با مدیریت خوب و تاثیر گزار حجت الاسلام سید موسی ابراهیمی و دیگر اساتید توانسته برنامه‌های خوبی برای طلاب مدارس علمیه انجام داده که جای قدردانی دارد./955/ت302/ب6

ارسال نظرات