۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱
کد خبر: ۲۴۷۱۷۹

عوارض غذاهای فرآوری شده از دیدگاه طب اسلامی

خبرگزاری رسا ـ رادیو معارف با برنامه «شفا» به پیشگیری از عوارض غذاهای فرآوری شده می‌پردازد.
برنامه «شفا»

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از رادیو معارف، برنامه «شفا» که با هدف احیای طب سنتی و اسلامی و تبیین ابلاغیه سیاست‌های کلی سلامت از سوی رهبر فرزانه انقلاب در این مورد پخش می‌شود. در هفته‌های پیش رو به عوارض غذاهای فرآوری شده و پیشگیری از آن می پردازد.

 

در این برنامه دکتر حسین مرادی دهنوی رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی قم به عوارض مواد غذایی فراوری شده و صنعتی همراه با رنگ دهنده ها و افزودنی های مصنوعی و نگهدارنده‌ها از منظر طب اسلامی و سنتی می پردازد. ضمن اینکه روش‌های پیشگیری از این عوارض نیز بررسی می شود.

 

برنامه «شفا» کاری از گروه معارف و علوم اهل بیت علیهم السلام به سردبیری و تهیه کنندگی اکبر طالبی نیا و گویندگی مجید گلشیری روزهای سه شنبه از ساعت 12:40 از رادیو معارف پخش و چهارشنبه‌ها از ساعت 4 بامداد از همین شبکه سراسری بازپخش می شود. علاقمندان برای دریافت قسمت‌های پخش شده این برنامه می‌توانند به صفحه اختصاصی برنامه «شفا» در سایت رادیو معارف مراجعه نمایند./978/د102/ف

ارسال نظرات