عوارض غذاهای فرآوری شده از دیدگاه طب اسلامی
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از رادیو معارف، برنامه «شفا» که با هدف احیای طب سنتی و اسلامی و تبیین ابلاغیه سیاستهای کلی سلامت از سوی رهبر فرزانه انقلاب در این مورد پخش میشود. در هفتههای پیش رو به عوارض غذاهای فرآوری شده و پیشگیری از آن می پردازد.
در این برنامه دکتر حسین مرادی دهنوی رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی قم به عوارض مواد غذایی فراوری شده و صنعتی همراه با رنگ دهنده ها و افزودنی های مصنوعی و نگهدارندهها از منظر طب اسلامی و سنتی می پردازد. ضمن اینکه روشهای پیشگیری از این عوارض نیز بررسی می شود.
برنامه «شفا» کاری از گروه معارف و علوم اهل بیت علیهم السلام به سردبیری و تهیه کنندگی اکبر طالبی نیا و گویندگی مجید گلشیری روزهای سه شنبه از ساعت 12:40 از رادیو معارف پخش و چهارشنبهها از ساعت 4 بامداد از همین شبکه سراسری بازپخش می شود. علاقمندان برای دریافت قسمتهای پخش شده این برنامه میتوانند به صفحه اختصاصی برنامه «شفا» در سایت رادیو معارف مراجعه نمایند./978/د102/ف