حضور 210 قاری قرآن در نهمین دوره مسابقات مدهامتان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حسین براتی، مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد خوزستان، ظهر امروز، در نشست خبری ویژه نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن مدهامتان، با اشاره به این که خوزستان برای دومین بار میزبانی این مسابقات را برعهده می گیرد، گفت: هدف از اجرای این مسابقات شناسایی و معرفی فعالان قرآنی کانون های فرهنگی مساجد است.
وی با اشاره به این که کارهای اولیه برای اجرای نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن مدهامتان از ابتدای نیمه دوم سال جاری انجام شده است، ابراز داشت: برای اجرای این دوره از مسابقات ستادهای اجرایی تشکیل شده که با همکاری استانداری خوزستان و دیگر دستگاه ها تلاش می شود مسابقات مناسبی در شأن استان برگزار شود.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ادامه داد: در این دوره از مسابقات از آیت الله موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و آیت الله شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری برای حضور دعوت شده است.
براتی با اشاره به این که مرحله استانی این دوره از مسابقات در آذر ماه با حضور شخصیت های قرآنی برجسته استان و داوران توانمند برگزار شد، یادآور شد: در مراحل استانی و شهرستانی مسابقات قرآنی مدهامتان شاهد رقابت سالم و پرشوری بودیم؛ در بیشتر شهرستان های استان مسابقات قرآنی مدهامتان برگزار شد.
وی با اشاره به این که نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن مدهامتان در 7 رشته با حضور 210 نفر از سراسر کشور برگزار می شود، اظهار داشت: قرائت، اذان، ترتیل، تفسیر و حفظ قرآن در سه بخش حفظ کل، حفظ 20 جزء و حفظ 10 جزء، 7 رشته نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن مدهامتان است.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان افزود: رشته تفسیر نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن مدهامتان ویژه ائمه جماعت سایر کانون های فرهنگی هنری کشور است.
براتی با بیان این که تلاش شده از این فرصت طلایی به سبب حضور اساتید برجسته کشوری استفاده حداکثری شود، عنوان کرد: در صورت امکان و اتمام به موقع این دوره از مسابقات، کارگاره های آموزشی قرآن برگزار می شود.
وی افزود: در شب پایانی و روز اختتامیه این مسابقات در صورت امکان محافل قرآنی با حضور اساتید برجسته حاضر در نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن مدهامتان برگزار می شود./9453/پ202/ب2