۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۴
کد خبر: ۲۴۷۴۰۸
آیت الله اراکی:

برای مدیریت جهانی اسلام نباید به علوم گذشته اکتفا کرد

خبرگزاری رسا - رییس مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: علمای شیعه و سنی اسلام باید خود را برای مدیریت جهان آماده کنند نباید به دروس 400 سال پیش اکتفا کنیم بلکه باید در کنار آنها به آموزش اسلام مطابق با نیازهای روز بپردازیم.
درس خارج فقه نظام شهرسازي آيت الله اراکي  آيت الله اراکي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، آیت الله محسن اراکی رییس مجمع تقریب مذاهب اسلامی امروز در افتتاحیه همایش مذاهب اسلامی که در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان برگزار شد؛ گفت: امروز در جهان دو پدیده قابل مشاهده است.


وی ادامه داد: پدیده نخست انفجار نور اسلام است و امروز شاهد هستیم که اسلام جهان را درنوردیده است و کمتر کشوری است که اسلام در آن حضور نداشته باشد حتی در هر شهر و دانشگاه دنیا، مصلی وجود دارد که مسلمانان در آنها نماز را اقامه می‌کنند.


رییس مجمع تقریب مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: آنچه امروز از سوی آمریکایی‌ها مشاهده می‌کنیم ضدحمله است البته ما هنوز حمله‌ای نکردیم ما با شمشیر و زور جایی را به تسخیر خود درنیاورده‌ایم بلکه رفتار و اخلاق اسلام ناب؛ سبب گسترش آن شده است.

 

آیت الله اراکی اظهار کرد: امروز اگر به زن اروپایی اجازه دهند که حجاب را بفهمد هیچ زن بی‌حجابی در اروپا نخواهیم داشت اگر به او اجازه دهند که حقوق زن در اسلام را درک کند قطعا به جای گرایش به بی‌بند و باری غربی به اسلام گرایش پیدا می‌کند.


وی با تأکید بر خدشه دارکردن اسلام توسط داعش بیان داشت: آفرینش داعش و تکفیر و پشتیبانی از آنان و معرفی آن به عنوان نمونه‌ای از اسلام، خطری است که تمام علمای اسلام به آن اقرار دارند.


رییس مجمع تقریب مذاهب اسلامی در پایان گفت: علمای شیعه و سنی اسلام باید خود را برای مدیریت جهان آماده کنند نباید به دروس 400 سال پیش اکتفا کنیم بلکه باید در کنار آنها به آموزش اسلام مطابق با نیازهای روز بپردازیم./831/پ202/ش

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات