۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱
کد خبر: ۲۴۹۰۶۹
امام جمعه کوهرنگ تأکید کرد؛

راه اندازی حوزه علمیه در شهرستان کوهرنگ بهترین راه برای مبارزه با فقر فرهنگی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه کوهرنگ با بیان این که متأسفانه شهرستان کوهرنگ با کمبود روحانی مواجه است، گفت: راه اندازی حوزه های علمیه و تربیت عالمان دینی و استفاده از ظرفیت های بومی بهترین راه حل برای مبارزه با تهاجم فرهنگی است.
حجت الاسلام طباطبايي، امام جمعه کوهرنگ
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدشهاب الدین طباطبایی، امام جمعه کوهرنگ، صبح امروز در دیدار با مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری، با اشاره به این که راه اندازی حوزه علمیه در مناطق کمتر توسعه یافته از جمله شهرستان کوهرنگ از مهم ترین نیازهای فرهنگی این مناطق است، تصریح کرد: تنها راه ارتقاء و رشد فرهنگی و دینی مردم در توجه هر چه بیشتر به حوزه های علمیه و گسترش همه جانبه آن ها است.
 
وی با بیان این که متأسفانه شهرستان کوهرنگ با کمبود روحانی مواجه است، گفت: راه اندازی حوزه های علمیه و تربیت عالمان دینی و استفاده از ظرفیت های بومی بهترین راه حل برای مبارزه با تهاجم فرهنگی است.
 
امام جمعه کوهرنگ با تأکید بر این که حضور روحانی در هر منطقه سبب رشد همه جانبه آن منطقه می شود، گفت: متأسفانه در این منطقه زنان و دختران در فقر فرهنگی بیشتری به سر می برند؛ به همین دلیل راه اندازی حوزه علمیه خواهران نیز در این منطقه ضرورت بسیار بالایی دارد.
 
این مقام مسؤول با اشاره به این که از سال ها پیش حوزه علمیه خواهران بخش بازفت کار خود را آغاز کرده است اما به لحاظ این که به صورت رسمی ثبت نشده است، با مشکلات فراوانی مواجه هستند، خاطرنشان کرد: با ثبت رسمی این حوزه علمیه و پذیرش طلاب خواهر، بسیاری از مشکلات این مدرسه نیز رفع می شود که مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران باید در این مسئله اهتمام ویژه به خرج دهد.
 
حجت الاسلام طباطبایی با اشاره به نقش تربیتی بانوان در خانواده، تربیت طلاب دینی خواهر را از ضرورت های مناطق محروم برشمرد و افزود: اگر توانستیم مادران و دخترانی دینی در همه جهات تربیت کنیم؛ به یقین فرزندانی اسلامی خواهیم داشت چرا که فرزندان در دامان مادران پرورش می یابند و این نکته بسیار مهمی است که متأسفانه امروزه کمتر مورد توجه قرار می گیرد.
 
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان کوهرنگ با تأکید بر این که باید مسائل دینی را به متن جامعه وارد کنیم تا اثرگذارتر باشد، تصریح کرد: در این میان خواهران به عنوان مهم ترین قشر و آسیب پذیرترین گروه، بسیار نقش ارزنده ای را می توانند ایفا کنند.
 
وی در پایان با اشاره به این که برای شکل گیری حوزه های علمیه در منطقه هم باید خود مردم وارد میدان شوند و هم دستگاه های دولتی به هر میزان که می توانند همکاری کنند، ابراز داشت: به یقین کم کاری در این مسئله حیاتی نه تنها بخشودنی نیست بلکه خیانت به فرهنگ و رشد و پویایی مردم است که همه باید به آن توجه داشته باشند./9457/پ202/ب2
ارسال نظرات