دغدغه مشترک در بین دستگاه های فرهنگی وجود ندارد
![دغدغه فرهنگي](/Original/1393/12/06/IMAGE635605492456036291.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، نعمت الله اکبری مدیر طرح آمایش سرزمین استان اصفهان صبح امروز در نشست مطالعات آمایش سرزمین و تدوین سند راهبردی توسعه استان اصفهان در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه کاشان گفت: میزان انطباق برنامه های اجرائی هر کشور با مبانی و مطالعات جامع آمایش سرزمینی یکی از شاخص ها و معیار های توسعه یافتگی است.
وی با اشاره به این که بر اساس بررسی های طرح آمایش سرزمینی، فعالیت های حوزه فرهنگی و اجتماعی استان کاملا مطلوب نیست، تأکید کرد: یکی از مهم ترین مشکلات حوزه فرهنگی این است که در بین دستگاه های فرهنگی، دغدغه مشترکی وجود ندارد و این مسأله برنامه ریزی برای رفع آسیب ها را با مشکل مواجه میکند.
مدیر طرح آمایش سرزمین استان اصفهان تأکید کرد: وقتی برای حل مشکلات فرهنگی، اتفاق نظر وجود نداشته باشد، خروجی مثبتی از فعالیت ها نخواهیم داشت.
اکبری، رسیدن به اهداف و آرمان های سند چشم انداز توسعه کشور را نیازمند تلاش بیشتر مسؤولان دانست و خاطرنشان کرد: تنها راه رسیدن به سند چشم انداز، اقتصاد دانش بنیان مبتنی بر علم و دانش و آگاهی است.
به گفته وی، یکی از مشکلات فعلی جامعه این است که تاکنون نتوانسته ایم دانش و تجربه را با هم جمع کنیم و اگر این امر محقق شود، بسیاری از مشکلات در حوزه های مختلف همچون صنعت حل خواهد شد.
اکبری در ادامه با اشاره به عبارت «ظهر الفساد فی البر و البحر بما کسبت ایدی الناس» در آیه 41 سوره روم یادآور شد: تعبیر خداوند در قرآن کریم از فاسد در زمین و آب ها می تواند استفاده نابجا از منابع طبیعی باشد./1307/پ203/ب4