۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳
کد خبر: ۲۴۹۱۲۷
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی:

مسؤولیت‌ها بر اساس تخصص و قابلیت‌ها به افراد داده شود

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت: اگر ما با توجه به خلقت الهی به هر کسی بر اساس معلومات، تحصیلات، تخصص و مهارت‌هایی که دارد مسؤولیت و مدیریت دادیم بخشی از عدالت برقرار می‌شود.
حجت الاسلام غلامرضا مصباحي مقدم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، پیش از ظهر امروز در نخستین نشست هم‌اندیشی صاحب‌نظران و پژوهشگران عرصه عدالت که در اندیشکده عدالت مرکز الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت برگزار شد، گفت: خداوند در آفرینش خلقت هر چیزی را در جای خود قرار داده است و در قرآن می‌فرماید خلقت را موزون آفریدم.

 

وی افزود: اگر ما نیز با توجه به خلقت الهی به هر کس بر اساس معلومات، تحصیلات، تخصص و مهارت‌هایی که دارد مسؤولیت داده و متناسب با این جایگاه‌ها به افراد مدیریت دادیم بخشی از عدالت برقرار می‌شود اما امروز متاسفانه در نظام اداری ما از عدم رعایت هر چیزی به جای خود فراوان مشاهده می‌شود.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به قانون‌گذاری الهی عنوان کرد: خداوند در شریعت و قانون‌گذاری به طور عمده هر کس را به اندازه استحقاق او عطا کرده است اگر احکام شریعت را نگاه کنیم مشاهده خواهیم کرد که استحقاق‌ها را رعایت و حکم وضع کرده شهید مطهری می‌فرماید عدل مبنای احکام است.

 

حجت‌الاسلام مصباحی مقدم، با اشاره به قانون‌گذاری کشورمان اظهار داشت: قانون‌گذاری‌های ما باید مطابق با شریعت باشد در وضع قوانین باید استحقاق‌ها رعایت شود شورای نگهبان خلاف شریعت نیست.

 

وی افزود: نخستین حق هر انسانی حق معاش است روایات متعددی در این زمینه آمده است که می‌فرماید حق است که هر کس در خور توان خود روزانه و ماهانه مبلغی را برای برطرف کردن نیاز دیگران کنار گذارد.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شواری اسلامی، اظهار داشت: خداوند زمین را برای انسانها خلق کرده است برخی طالب دنیا و برخی طالب آخرت هستند اما خداوند هر دو را مدد می‌دهد عطای الهی محدود و محصور نیست در واقع همه انسانها حق معاش دارند، خوراک، پوشاک، ازدواج حداقل نیاز معاش است که باید برآورده شود.

 

حجت‌الاسلام مصباحی مقدم، بیان داشت: یکی از عدالت‌ها عدالت آموزشی است که استحقاقی بوده و در آن ظرفیت فرد مطرح است زیرا مبنای رشد این ظرفیت موتور رشد انسان است که باید با فراگیری اشباع شود.

 

وی افزود: علم نافع محدودیتی ندارد طبق روایات متعدد کسب علم فریضه‌ای بدون محدودیت است همه باید از ظرفیت علمی استفاده کنند در این صورت عدالت در آموزش فراهم می‌شود، فقر سبب ناتوانی انسان هوشمند شده و او نمی‌تواند حتی حق خود را بگیرد.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در پایان خاطرنشان کرد: عدالت در انفاق، کار و تلاش برای معاش، عبادت و عدالت در حرکات و رفتار از جمله دیگر عدالت‌ها است که باید از سوی مردم و مسؤولان خوب شناخته شود./807/پ202/ب4

ارسال نظرات