۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۱
کد خبر: ۲۴۹۷۴۸
کارشناس مسائل فقهی مطرح کرد؛

چرایی حرام بودن خرید و فروش کالاهای قاچاق و عمل وازکتومی

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که در حال حاضر نیازمند تقویت اقتصاد کشور هستیم، گفت: هرکس از روی تعمد مشغول به خرید و فروش کالاهای قاچاق به بهانه ارزان بودن یا کیفیت آن‌ها باشد، کاری خلاف قانون و خلاف شرع مرتکب شده است.
حجت الاسلام وحيد پور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام‌ حسین وحیدپور، استاد حوزه علمیه قم، شب گذشته در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) با بیان این‌که خرید و فروش کالاهای قاچاق از روی تعمد خلاق قانون و کاری خلاف شرع است، گفت: در شرایطی که اقتصاد کشور در معرض آسیب شدید قرار دارد خرید و فروش کالاهای قاچاق به بهانه ارزان بودن و کیفیت، کاری خلاف شرع است.

 

وی افزود: کسانی که بدون اطلاع اقدام به این کار می‌کنند کار آن‌ها با وجود این‌که اشتباه است ولی ازنظر شرعی مشکلی ندارد.

 

کارشناس رسانه ملی تصریح کرد: دولت موظف است با این مشاغل و کالاهای قاچاق که به اقتصاد کشور ضربه زده و اقتصاد کشور را با رکود در زمینهٔ تولید مواجه می‌کند برخورد کرده و متخلفان این کار را مجازات کند.

 

استاد حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به این‌که عقیم شدن دائمی به هر بهانه‌ای که باشد حرام است، افزود: برخی از زنان و مردان در گذشته فریب موقت بودن عقیم شدن را خورده و زمانی که دست به این کار زده‌اند بعداً متوجه شده‌اند که راه بازگشتی ندارد و برای همیشه خود را از نعمت فرزند محروم کرده‌اند.

 

حجت‌الاسلام وحیدپور با بیان این‌که عقیم شدن به بهانه مشکلات اقتصادی و فقر بهانه خوبی نیست و عقیم شدن تنها در صورتی‌که فرد دارای چندین فرزند بوده و سلامت او وابسته به این کار باشد توصیه می‌شود.

 

وی افزود: پزشکی که می‌داند دلایل فرد برای عقیم شدن دائمی کافی نیست و این عمل جراحی را انجام دهد حرام مرتکب شده و در شرایطی که نسل و ملت ایران در خطر است با چنین فردی باید به‌شدت برخورد شود.

 

استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که انسان حق رفاقت و دوستی با کسی که نماز خود را از روی عمد ترک کرده است را ندارد، ادامه داد: خوردن مال و لقمه چنین فردی جایز است ولی این فرد از نظر درونی کافر بوده و در قیامت در زمره کافران برانگیخته می شود؛ در حالی که از نظر اسلامی استفاده از مال و کار او هیچ منعی برای سایر مسلمانان ندارد.

 

حجت‌الاسلام‌ وحیدپور تصریح کرد: انسانی که نماز خود را ترک کرده است هر وقت توبه کرد مورد بخشش قرار می‌گیرد ولی پس‌ از آن باید نماز خود را مرتب بخواند و نمازهای قبلی خود را قضا کند./837/پ202/ی

ارسال نظرات