۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳
کد خبر: ۲۵۰۲۳۷
شورای عالی فضای مجازی پس از سه سال(2)

انفعال پنهان شورای فضای مجازی در برابر تهاجم فرهنگی

خبرگزاری رسا ـ مدیر خدمات الکترونیک معاونت آموزش حوزه علمیه قم گفت: متأسفانه اعضای شورا گمان می‏کنند که آسیب‏های به وجود آمده از سوی نرم‏افزارهای اندروید و شبکه‏های مجازی را نمی‏توان از جامعه حذف کرد و غیر قابل مبارزه است.
فضاي مجازي

حجت‏الاسلام سید حسن میرسالاری، مدیر خدمات الکترونیک معاونت آموزش حوزه علمیه قم در گفت‏وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره عملکرد سه ساله شورای عالی فضای مجازی گفت: انتظارات مورد نظر رهبر معظم انقلاب و مردم از شورای عالی فضای مجازی بسیار بیش از فعالیت و عملکرد این شورا است.

 

وی در ادامه افزود: از مهم‏ترین ضعف‏های این شورا تعطیلی پشت سر هم جلسات شورا بود که نشان از بی اهمیتی هدف این شورا در اذهان برخی از اعضای شورا است.

 

وی عدم آگاهی مسؤولان از آسیب‏های فضای مجازی را از مهم‏ترین دلایل عدم موفقیت این شورا عنوان کرد و اظهار داشت: متأسفانه اعضای شورا گمان می‏کنند که آسیب‏های به وجود آمده از سوی نرم‏افزارهای اندروید و شبکه‏های مجازی را نمی‏توان از جامعه حذف کرد و غیر قابل مبارزه است.

 

حجت‏الاسلام میرسالاری با اشاره به ضعف زیرساختی کشور در این زمینه خاطرنشان کرد: کشور به دلیل این که در تولید سخت‏افزار همیشه وابسته به غرب بوده در مدیریت محتوا و تولید نرم افزار نیز پشت سر غرب خواهد بود.

 

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: همه این برنامه‏ها و نرم‏افزارها تولید غرب است و اگر بخواهیم در این فضا مقاومت کنیم باید استقلال خود را حفظ کنیم و با تولید بومی به مبارزه با هجوم فرهنگی غرب برخیزیم چرا که در زمینی که آنها طراحی کرده‏اند پیروزی برای ما معنا نخواهد داشت.

 

مدیر خدمات الکترونیک مرکز مدیریت حوزه علمیه افزود: از مهم‏ترین موانع پیش روی شورای عالی فضای مجازی این است که هیچ متولی ثابتی برای آن تعریف نشده؛ بنابراین هیچ کس مستقلا به عنوان مسؤول این شورا پاسخگو نیست.

 

وی در پایان با اشاره به وقفه ایجاد شده در تشکیل شبکه ملی اطلاعات افزود: اگر مسؤولان در آمد زایی فعلی اینترنت تحت سرور خارجی را کنار بگذارند و به فکر درآمد زایی از تولیدات اینترنت داخلی باشند هم از فرهنگ بومی کشور دفاع خواهند کرد و هم اشتغال برای جوانان و متخصصان ایجاد خواهد شد./1329/ت302/س

ارسال نظرات