۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲
کد خبر: ۲۵۱۱۹۳
آیت الله صفایی بوشهری:

نقش هنرمند در کشور خوب شناخته نشده است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تأکید بر این نکته که حوزه هنر حوزه بسیار مهمی است، گفت: متأسفانه در جغرافیای هنری ایران در عرصه نقش هنر در تاریخ تمدن جامعه‌ بشری و نقش هنرمندان در تحول جامعه و شخصیت انسان‌ها کار نشده به همین خاطر نقش هنرمند خوب شناخته نشده است.
غلامعلي صفايي بوشهري، امام جمعه بوشهر

به گزارش خبرگزاری رسا در بوشهر، جمعی از هنرمندان مطرح کشور که برای حضور در راهیان نور دریایی به بوشهر سفر کرده بودند در نشستی صمیمانه با آیت الله صفایی بوشهری نماینده مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه بوشهر دیدار کردند.


نماینده ولی فقیه در استان بوشهر در این نشست با بیان اینکه تمامی آثار عالم وجود، اثر هنری ذات اقدس باری تعالی است، گفت: هنر مقوله‌ای مقدس و آسمانی است و اولین هنرمند عالم وجود، خود خداست.


هنر می‌تواند انسان را متحول کند


وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: هنر در وجود انسان یک موهبت و عنایت الهی و ودیعه‌ای آسمانی است که خداوند به هنرمند داده تا بتواند آن بزرگی ذات الهی را که در وجود انسان تجلی پیدا کرده، به جامعه بشری عرضه کند.


آیت الله صفایی بوشهری خاطرنشان کرد: هنر، زبان فاخر، تأثیر، ماندگاری، زیبایی و باطن است و می‌تواند انسان را متحول کند.


نماینده ولی فقیه در استان بوشهر بیان کرد: تمام عالم وجود در طول تاریخ یک نمایشگاه بزرگ از عظمت هنری خداست و خودِ هنرمند یکی از آثار هنری خدا است.


امام جمعه بوشهر در با بیان اینکه هنر مقوله‌ای آسمانی است، بیان داشت: هنر مقوله‌ای است که خداوند این هنر آسمانی و مقدس را در عرصه زمین تنزل کرده که هنرمند با هنرش انسان‌ها را آسمانی کند.


وی اظهار داشت: هنر نوری است که خداوند بر قلوب و اندیشه‌های هنرمند نازل کرده که هنرمندانه انسان‌ها را از گرداب متعفّن ابتذال به اوج کمال انسانی رهنمون کند.


هنرمندان جزء خواص جامعه هستند


آیت الله صفایی بوشهری گفت: هنرمندان در تمامی رشته‌های هنری جزء خواص جامعه هستند به همین خاطر مسئولیت آنها بیشتر است چون داده‌ی خداوند به آنها بیشتر است.


نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه هنر با باطن، حوزه اندیشه، تفکر، ذهن و خیال انسان کار دارد، تصریح کرد: هنر، باطن، اندیشه، افکار و فرهنگ انسان را مدیریت می‌کند و جهت می‌دهد.


امام جمعه بوشهر با بیان اینکه هنرمند می‌تواند بر حوزه جامعه بشری و تمدن ها تأثیر بگذارد، افزود: هنر به جهت تاثیر بالای آن در تاریخ بشریت و تاریخ تحول تمدن ها، یک مقوله‌ی بسیار مهم در زندگی بشری است.


نقش هنرمند در کشور خوب شناخته نشده است


نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تأکید بر این نکته که حوزه هنر حوزه بسیار مهمی است، گفت: متأسفانه در جغرافیای هنری ایران در عرصه نقش هنر در تاریخ تمدن جامعه‌ی بشری و نقش هنرمندان در تحول جامعه و شخصیت انسان‌ها کار نشده به همین خاطر نقش هنرمند خوب شناخته نشده است.


وی افزود: باید در حوزه هنر در عرصه نقش مهم هنر و هنرمند در تحولات اجتماعی و انسانی و فراز و فرود تمدنی کار شود و این نیازمند یک نهضت احیاء، فهم و نقش هنر به رنگ خدا در جامعه بشری است.


آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه شرایط کنونی جهان در تاریخ هنر شرایط بسیار ویژه‌ای است، اظهار داشت: جهان استکبار تهاجم هنری بسیار گسترده‌ای به کل جامعه بشری جهان آغاز کرده و به اشکال مختلف کوشیده‌اند که هنر را در جهان مدیریت کنند.


امام جمعه بوشهر بیان داشت: جهان استکبار می‌خواهد هنر جهان را در اشکال مختلف به سمتی برد که نظام نوین استکباری جهان را اذهان تمام جامعه بشری نهادینه کند.


وی تأکید کرد: در ایران نیازمند یک نهضت آزادی هنر از اسارت جهان استکبار هستیم و از آن طرف نیاز داریم که بعد از این آزادی، بکوشیم که واقعا هنرِ اسلامی – ایرانی انقلاب را به جامعه بشری فهمانده شود.


نیازمند تحولی عظیم در حوزه هنر با اندیشه های مقام معظم رهبری هستیم

 

آیت الله صفایی بوشهری گفت: اگر ما بخواهیم نقش مهمی در نظم نوین آینده جهان داشته باشیم و تمدن اسلامیِ مورد نظر مقام معظم رهبری را در ایران ، سرزمین‌های اسلامی و جهان ارائه، اجرا و پیاده کنیم باید در حوزه هنر با اندیشه های مقام معظم رهبری تحولی عظیم در ایران صورت گیرد.


نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: مقام معظم رهبری در حوزه هنر صاحب نظر هستند و افکار ایشان در همه امور سال ها از زمان جلوتر است و این یک فرصت عالی برای هنر جهانی، هنر ایران و تاریخ اسلام است که شخصیتی این چنینی، رهبریت یک نظام که عامل تحول در جهان است را به دست دارد.


به گزارش رسا، در این نشست صمیمانه پس از صحبت های آیت الله صفایی بوشهری، تعدادی از هنرمندان به بیان نکته نظرات خود پرداختند./846/د102/ب4

ارسال نظرات