۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۵
کد خبر: ۲۵۳۲۱۴
سخنران حرم رضوی:

آثار وجودی حضرت زهرا در زندگی ما کمرنگ شده است

خبرگزاری رسا ـ سخنران حرم مطهر رضوی با تأکید بر الگو قرار دادن حضرت فاطمه(س) در زندگی گفت: متأسفانه آثار وجودی حضرت زهرا(س) در زندگی ما کمرنگ شده است همچون گرانبها ترین میراث حضرت زهرا که نام ایشان است.
حجت الاسلام مرتضي حميدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام مرتضی حمیدی، کارشناس مسائل دینی و تربیتی امروز در حرم مطهر رضوی با تأکید بر الگوبرداری از سیره فاطمی، گفت: برخی با این بیان که «ما کجا و حضرت زهرا(س) کجا» راه خود را از حضرت زهرا(س) و سایر معصومان جدا می کنند در حالی که اصل این مطلب صحیح و عین معرفت است زیرا هیچ انسانی به جایگاه حضرت زهرا(س) نمی تواند برسد.

 

وی تصریح کرد: نتیجه این مطلب اگر قرار باشد بین ما و حضرت زهرا جدایی بیندازد نادرست است، اگر قرار باشد راه ما را سیره و روش زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) به بهانه فاصله زیاد معنوی از ایشان جدا کند، کاملا غلط است.

 

حجت الاسلام حمیدی خاطرنشان کرد: به فرموده امام رضا(ع) «هیچ کس در عالم هستی خودش را با ما اهل بیت(ع) مقایسه نکند» به ویژه با ساحت بی بی دو عالم که به نصّ قرآن کریم و روایات شأن و منزلت ایشان مسطور و پنهان مانده است یعنی قرار نیست کسی در این عالم به حریم حضرت زهرای مرضیه(س) دست پیدا کند.


 
وی با بیان این که خداوند بخشی از آیات قرآن کریم را به حضرت زهرا(س) اختصاص داده است، افزود: این آیات افزون بر آیات عمومی چون آیه «تطهیر» که مشمول پیامبر(ص)، حضرت علی(ع) و حسنین(ع) می شود، است و شأن نزول آن شخص حضرت فاطمه (س) می‌باشد.

 

مخفی بودن قبر حضرت زهرا سند غربت شیعه است

 

سخنران حرم رضوی ادامه داد: سند غربت شیعه مخفی بودن قبر صدیقه طاهره است و کیاست شیعه، مرجعیت و فقیه تا آنجاست تاکنون که مانع ساخت قبر برای حضرت فاطمه(س) در بقیع شده است.

 

وی تصریح کرد: بالاتر از این غربت و مصیبت، مخفی بودن قدر حضرت زهرای مرضیه(س) و نشناختن شخصیت واقعی ایشان از سوی مردم است و تا وقتی که ایشان را نشناسیم نمی توانیم از وجود ایشان بهره ببریم.

 

کارشناس مسائل دینی ابراز کرد: بشر ظرفیت پذیرش حضرت زهرا(س) را ندارد همان گونه ظرفیت پذیرش ولایت و پذیرش امیرمؤمنان علی(ع) را ندارد چنان که رسول خدا(ص) فرموده اند: هیچ کس توی علی(ع) را نشناخت مگر خدا و من پیامبر(ص) و هیچ کس من پیامبر(ص) را نشناخت جز خدا و توی علی(ع)، همچنین پیامبر(ص) به حضرت علی(ع) فرموده اند: به همین دلیل بسیاری از فضائل تو را نگفتم زیرا عالم ظرفیت پذیرش تو را نداشت.

 

وی افزود: مقام حضرت زهرا(س) منحصر به فرد است و باید دست نخورده بماند؛ حقیقت و کنه وجودی حضرت زهرا (س) برای عالم مخفی است از این رو حضرت تشبیه به لیلة القدر شده اند،البته هر کس به اندازه استعداد، ظرفیت و قابلیتش اجازه بهره مندی از شخصیت ایشان را دارد.

 

گرانبهاترین میراث حضرت زهرا

 

حجت الاسلام حمیدی تأکید کرد: برای رسیدن به مقام حضرت زهرا(س) باید به خود ایشان و معصومان تمسک و توسل کرد، همچنین برای بهره مندی از شخصیت وجودی ایشان باید به آن چه که از حضرت زهرا(س) به ارث رسیده تمسک جوییم.

 

وی با بیان این که بخشی از آثار وجودی حضرت زهرا(س) در زندگی ما دیده می شود اما کمرنگ شده است، افزود: بالاترین معارف اهل بیت در اسامی آن ها است؛ زیرا از آسمان آمده، از اسامی خدا برگرفته شده و در آن برکاتی است و گرانبهاترین میراث حضرت زهرا سلام الله علیه نام ایشان است که متأسفانه خیلی ساده و آسان از کنار آن عبور می کنیم.

 

سخنران حرم رضوی اظهار کرد: در روایتی از امام رضا(ع) داریم که هروقت گرفتار شدید ما را صدا بزنید یا زهرا، یا رضا و غیره، همچنین در شب قدر که شب حساس عمر ما است، به حق قرآن، به حق اسم خود خدا، اسم پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) خدا را قسم می دهیم.

 

وی بیان این که متأسفانه رابطه ما با اسامی اهل بیت قیچی و کمرنگ شده است، خاطرنشان کرد: در چهاردیواری که نام علی و فاطمه باشد خداوند برکاتش را نازل می کند، حضرت فاطمه 9 اسم دارند بنابراین اگر یک فرزند به نام فاطمه در منزل دارید از اسامی و القاب دیگر حضرت فاطمه زهرا(س) برای دختران خود استفاده کنید.

 

حجت الاسلام حمیدی ابراز کرد: این اسم حرمت دارد وقتی نام دخترتان را فاطمه نهادید به حرمت صاحب نامش صدا و دستتان را رویش بلند نمی کنید و همیشه با او به مهربانی رفتار می کنید./1308/پ202/ب4

ارسال نظرات