۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۵
کد خبر: ۲۵۳۴۴۶
نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی:

دولت و ملت با اتحاد و همدلی مشکلات کشور را برطرف کنند

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: همدلی و هم‌زبانی دو طرفه است و باید دولت و ملت با اتحاد و همدلی مشکلات کشور را برطرف کنند.
نماينده مردم ساوه و زرنديه در مجلس شوراي اسلامي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، شهلا میرگلوبیات نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی عصر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه بیان کرد: همدلی و هم‌زبانی دو طرفه است و باید دولت و ملت با اتحاد و همدلی مشکلات کشور را برطرف کنند.

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ملت باید حمایت قاطع خود را از دولت نشان دهد و در قبال آن نیز دولت با اعتمادسازی و نیز رفتار صادقانه درصدد برآوردن مطالبات ملت باشد.

 

میرگلوبیات خاطرنشان کرد: بیانیه لوزان نشان از اقتدار ایران در برابر قدرت‌های غربی داشته و بار دیگر اقتدار و عزت کشور را به جهانیان اثبات کرد.

 

وی افزود: پیروزی کشورمان در این مذاکره بر اقتدار و عزت ایران اسلامی افزود که این مهم به همت هیأت دولت و گروه محقق شد.

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: لغو تمامی تحریم‌ها بزرگ‌ترین پیروزی برای ملت ایران است همچنین این امتیاز بزرگی است که فعالیت‌های هسته‌ای ما مورد شناسایی و تایید بین‌المللی قرار گرفت.

 

میرگلوبیات تصریح کرد: جهان غرب در بیانیه لوزان حق هسته‌ای ایران را به رسمیت شناخت و این افتخاری بس بزرگ برای دولت و ملت است که تاکنون از خواسته‌های به‌حق خود کوتاه نیامده‌اند و امتیازی را به طرف مقابل در مذاکرات نداده‌اند.

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: آل‌سعود با کشتار وحشیانه مردم یمن چهره حقیقی خود را در حمایت از رژیم صهیونیستی در منطقه به نمایش گذاشت که نیازمند واکنشی مناسب از سوی کشورهای مدعی حقوق بشر به این جنایت ضدبشری است.

 

میرگلوبیات در رابطه به طرح‌های اجرایی و مورد بهره‌برداری در سال گذشته در ساوه گفت: نیاز به تصفیه‌خانه آب برای مردم ساوه دغدغه‌ای بود که خوشبختانه با اختصاص اعتبارات لازم احداث و مورد بهره‌برداری قرار گرفت و هزینه‌ای که برای این پروژه صرف شد 770 میلیارد ریال بود.

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در پایان با تقدیر از فعالیت ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان در خدمت‌رسانی صادقانه و بدون منت به مسافران نوروزی از مردم خیر شهرستان‌های ساوه و زرندیه در مشارکت به منظور احداث درب حرم حضرت عباس(ع) تقدیر کرد./842/پ202/ب4

ارسال نظرات