۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۹
کد خبر: ۲۵۳۵۲۹
حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی:

ابهامات بیانیه لوزان به دور از کلی گویی و به صورت شفاف تبیین شود

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که باید روشن شود که امتیازات داده شده به غرب از سوی ایران چیست، گفت: مسؤولان صرفا کلی گویی می کند، به جای کلی گویی باید امتیازهای داده شده و ابهامات بیانیه تبیین شود؛ شفافیت در گفتار سبب برطرف شدن نگرانی های افراد دلسوز انقلاب می شود.
1/ حجت الاسلام و المسلمين محمود عبداللهي  عضو جامعه مدرسين

حجت الاسلام والمسلمین محمود عبداللهی نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به مذاکرات هسته ای سوییس و بیانیه لوزان گفت: شکی نیست که مسأله مذاکرات تعلق به گروه یا دولت خاصی ندارد، مسأله هسته ای موضوعی ملی بوده که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

 

وی افزود: رهبر معظم انقلاب پشتیبانی خود را از مسؤولان مذاکرات هسته ای اعلام کرده اند، باید دانست انگیزه تیم مذاکره کننده برای پیگیری مسائل هسته ای، مصالح جامعه و عزت جمهوری اسلامی ایران است.

 

 تیم مذاکره کننده ایرانی در حال جهاد سیاسی با استکبار جهانی هستند

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که تیم مذاکره کننده ایرانی در حال جهاد سیاسی با استکبار جهانی هستند، اظهار داشت: با وجود تلاش تیم مذاکره کننده، بیانیه ای که اخیرا ارائه شده بدون تردید دارای ابهامات قابل توجهی است که سبب نگرانی علاقه مندان به انقلاب می شود.

 

وی ادامه داد: مردم جامعه به ویژه نخبگان و خواص وظیفه دارند با احساس مسؤولیت بر مسائل هسته ای نظارت کرده و آن را دنبال کنند، با توجه به این نکته باید گفت که در متن بیانیه لوزان ابهامات خاصی وجود دارد؛ انتظار این است که مسؤولان به صورت شفاف و روشن و به دور از کلی گویی به پاسخ گویی به ابهامات و سؤالات مطرح شده بپردازند.

 

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی  با بیان این که باید روشن شود که امتیازات داده شده به غرب از سوی ایران چیست، ابراز داشت: آنچه که امروزه دیده می شود این است که مسؤولان صرفا کلی گویی می کند، به جای کلی گویی باید امتیازهای داده شده و ابهامات بیانیه تبیین شود؛ شفافیت در گفتار سبب برطرف شدن نگرانی های افراد دلسوز انقلاب می شود.

 

 اجرایی شدن شعار سال در گرو شفاف سازی مسؤولان در زمینه مذاکرات هسته ای است

وی اجرایی و عملی شدن شعار سال و تعامل بین دولت و ملت را در گرو شفاف سازی مسؤولان دانست و عنوان کرد: تعامل این است که مسؤولان ابهامات مردم و دلسوزان انقلاب را برطرف کنند، اگر ابهامات برطرف نشود احساس نگرانی ها به این تعامل ضربه می زند.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به این سؤال که آیا در این بیانیه از خطوط قرمز نظام عبور شده است، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در زمینه مذاکرات هسته ای معیارهایی را معین کردند، ایشان فرمودند که تصمیم گیری ها باید بدون ابهام و به صورت روشن و شفاف باشد، این در حالی است که بیانیه لوزان دارای ابهاماتی است، با توجه به این نکته این سؤال پیش می آید که آیا این معیار مد نظر رهبر معظم انقلاب رعایت شده است.

 

وی با اشاره به سخنی از رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که« هرگونه توافقی باید به صورت یک مرحله ای باشد» گفت: ایشان به صورت صریح و روشن گفتند که هرگونه تصمیم گیری نباید دو مرحله ای باشد، باید مفاد این بیانیه بررسی شود در بخش هایی از این بیانیه مطرح شده که جمهوری اسلامی باید تعهداتی را انجام دهد و پس از آن تحریم ها رفع شود، آیا دومرحله ای نشدن در این بیانیه رعایت شده است؛ این نکات نیاز به بررسی دارد.

 

 شفاف سازی در گفتار مسؤولان سبب کاهش اضطراب جامعه می شود

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: این که گفته می شود تأسیسات همانند سابق باقی مانده است آیا تطابق بر معیارها دارد، این مسائلی ابهاماتی است که امروزه برای مردم، خواص و نخبگان وجود دارد؛ شفاف سازی در گفتار مسؤولان سبب کاهش اضطراب جامعه و رفع نقاط ضعف برای مراحل بعدی مذاکرات می شود.

 

وی با بیان این که رعایت خطوط قرمز و توصیه های رهبر معظم انقلاب سبب بی اثرشدن خدعه و نیرنگ طرف های مقابل می شود، اظهار داشت: توجه به معیارهایی که از سوی رهبر معظم انقلاب تعیین می شود آسیب ها را کاهش می دهد، رهبر انقلاب بارها تأکید کردند که مسائل باید به صورت روشن و شفاف بیان شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی ادامه داد: در بیانیه لوزان عباراتی وجود دارد که بیانگر توافق و برعهده گرفتن تعهد است اما به عنوان یک بیانیه تلقی کردن نوعی ابهام گویی است، توجه به راهنمایی های رهبر معظم انقلاب سبب مصون ماندن از شیطنت های دشمن می شود.

 

وی ابراز داشت: گاهی به صورت اسمی گفته می شود که توافق دو مرحله ای وجود ندارد اما در عمل چیز دیگری فهمیده می شود به عنوان مثال در بیانیه اخیر آمده که ایران باید سلسله تعهداتی را انجام دهد و پس از انجام تحریم ها برداشته می شود، رهبر انقلاب فرمودند که هرگونه توافق دو مرحله ای نباید صورت بگیرد؛ مسؤولان باید در جهت رفع ابهام ها تلاش بیشتری داشته باشند./1323/ت302/ش

ارسال نظرات