پیشرفت دولت منوط به وحدت و اتحاد همه اقشار ملت است

حجتالاسلام لطفالله دژکام امام جمعه شهرستان جهرم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شیراز
وی در ادامه افزود: از نگاه سیاسی اگر دنبال همدلی و همزبانی هستیم هیچ راهی نداریم جز این که ولایتی را که خدای متعال در جامعه اسلامی برای اهلش قرار داده است را بپذیریم.
حجت الاسلام دژکام بیان کرد: محور اصلی همه همدلی و همزبانیها این است که هم دولت و هم ملت از ولی فقیه اطاعت کنند و خود را جلوتر از ولایت فقیه ندانند همراه با ولایت باشند.
وی ادامه داد: این همراهی با ولایت از نگاه سیاسی موجب همدلی و همزبانی می شود از این رو قرآن کریم هم مساله ولایت را به همین جهت مورد اهمیت قرار داده است و فرموده است این دوست داشتن اهل بیت است که موجب همدلی و همزبانی می شود از این رو ولایت فقیه هم دنباله راه اهل بیت(ع) است.
امام جمعه جهرم خاطرنشان کرد: از نظر اخلاقی ممکن است برای این که خودمان را مطرح کنیم سبب بی احترامی به دیگران شویم، که این سبب میشود که همدلی ها و همزبانی ها از بین برود از این رو باید تهذیب نفس کنیم تا بتوانیم همدلی و همزبانی را به وجود بیاوریم.
وی ابراز کرد: انتقاد پذیری مسوولان سبب امنیت خاطر برای مردم در اضحار نظر هایی که می خواهند بکنند می شود و این خود یک آرامش دادن به جامعه است که سبب همدلی و همزبانی می شود.
حجت الاسلام دژکام اظهار کرد: عزت مندی جامعه اسلامی به همین همدلی و همراهی است که محور اصلی آن ولایت است، که چه ملت و چه دولت به هر شکل دیگری اگر بخواند آن را محقق کنند، از نظر دینی و اسلامی جواب نمی دهد و تجربیات تاریخی ما هم گواه این مطلب است.
وی در پایان تصریح کرد: اگر اختلاف باشد سستی به وجود می آید و اگر اتفاق نظر و همدلی و همزبانی باشد مسلما عزت و سربلندی را به دنبال دارد./839/ت302/ب