۲۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۱
کد خبر: ۲۵۳۹۶۸
مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی مطح کرد؛

ضرورت الگوبرداری از سبک زندگی حضرت فاطمه برای رسیدن به زندگی متعالی

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: ما باید در جهت فاطمی کردن سبک زندگی خود برای رسیدن به زندگی متعالی، تغییر مسیر دهیم و مانند فرزندآوری و ازدواج که باید به سبک و سیره حضرت زهرا(س) عمل کنیم.
ولادت حضرت زهرا(س)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد، مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در همایش «فاطمه زیباترین نام جهان» که صبح امروز در امامزادگان یاسر و ناصر(ع) شهرستان طرقبه شاندیز برگزار شد با اشاره به سوره کوثر در قرآن و شأن نزول آن بر پیامبر(ص)، اظهار کرد: در آغاز پیدایش اسلام، دو فرهنگ توحیدی و الحادی وجو داشتند که پیروان فرهنگ الحادی نسل پیامبر(ص) را به دلیل نداشتن فرزند پسر ابتر خواندند و این  یکی از چالش های فرهنگ الحادی به فرهنگ توحیدی بود که خداوند در  پاسخ به  کفار، سوره کوثر را بر پیامبر اسلام(ص) نازل کرد.

 

وی، سوره کوثر را به عنوان یک سند راهبردی در زندگی توحیدی و اسلام دانست و افزود: جاهلیت و آداب و رسوم آن ها مانند زنده به گور کردن دختران، ریشه دار و تاریخی بود که در واقع اسلام و پیامبر(ص) سبب پیدایش شخصیت و عزت برای دختران شدند.


حضرت زهرا حلقه اتصال نبوت است

 

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) منشأ و حلقه اتصال نبوت و تداوم آن محسوب می شوند که در واقع این رسالت الهی به وسیله دختر پیامبر(ص) و نسل ایشان تا کنون ادامه یافته است.

 

حجت الاسلام گنابادی نژاد در ادامه گفت: ما مسلمانان افزون بر داشتن یک شناسنامه حقوقی و اداری، یک شناسنامه اصلی به نام شناسنامه ولایی نیز داریم که متعلق به پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) است که پس از ایشان در طول تاریخ علمای اسلام، آن را حفظ کردند.

 

وی، با بیان این که انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) مرحله جدیدی را در حفظ شناسنامه ولایی انجام دادند، افزود: انقلاب اسلامی سبب شد تا شناسنامه ها افزون بر هویت حقوقی مردم، هویت ولایی و محبی آن ها را نیز نشان دهند.

 

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در ادامه گفت: امامزادگان وبقاع  متبرکه نیزاز وابستگی های مردم و شناسنامه دیگری برای آن ها به شمار می روند؛ وجود  امامزادگانی که در هر منطقه ای  باشند، رونق و چراغ دین و دیانت در آن جا پررنگ تر است.

 

حجت الاسلام گنابادی نزاد تأکید کرد: تنها برگزاری این مراسم ها کافی نیست و ما باید در جهت فاطمی کردن سبک زندگی خود برای رسیدن به زندگی متعالی، تغییر مسیر دهیم مانند، فرزندآوری و ازدواج که باید به سبک وسیره حضرت زهرا(ص) عمل کنیم.

 

فاطمه و امیر علی، فراوان ترین اسامی در سال 93

 

سید حسن نیری، مدیر کل ثبت احوال خراسان رضوی نیز در ادامه این همایش، از فراوانی نام های فاطمه و امیر علی در متولدین سال 93 خبر داد و اظهار کرد: طبق بررسی مدارک در کشور 13میلیون  و در خراسان رضوی 1میلیون و 100هزار نفر، اسامی و القاب حضرت فاطمه(س) را دارند که این نشان دهنده علاقه و محبت مردم کشور به اهل بیت(ع) و حضرت زهرا(س) است.

 

وی آیه 23 سوره شوری در قرآن که به نام آیه مودت نام دارد را ریشه اصلی احترام به اهل بیت(ع) و سادات خواند و خاطر نشان کرد: در این راستا سازمان ثبت احوال  همایش «فاطمه زیباترین نام جهان» با همکاری سازمان اوقاف و امور خیریه استان و با اهدافی از جمله، تقویت و گسترش و اهتمام شیوه اهل بیت(ع) زنده نگه داشتن واقعه غدیر خم، مطرح کردن سنت حسنه احترام به سادات و فرزندان رسول الله، بررسی تاریخ سادات در قیام ها و مبارزات اسلامی، پیشینه سادات در ایران و بقاع متبرک امامزادگان برگزار کرد.

 

نیری در ادامه گفت: از جمعیت 6 میلیون و 200 هزار نفری استان، 291 هزار و 653 نفر سادات هستتند که اکثر آن ها مربوط به شهر مشهد می شوند./844/پ202/ب4

ارسال نظرات