۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱
کد خبر: ۲۵۴۶۳۲
استاد حوزه علمیه بابل:

ایستادگی و مقاومت ملت ایران، غرب را به پای میز مذاکره کشاند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه مازندران به تبیین زیاده خواهی ها و تهدید ملت ایران از سوی مقامات آمریکایی پرداخت و افزود: آمریکایی‏ها سابقه طولانی در عدم پایبندی به قرارها و وعده‏ها داشته‏اند و به همین دلیل این امر ابهاماتی جدی برای تداوم و استحکام آن رقم زده است.
حجت الاسلام تقي پور، استاد حوزه علميه بابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام حسین تقی پور، استاد حوزه علمیه مازندران امروز در جمع فعالان سیاسی بخش گتاب بابل به موضوع مذاکرات هسته ای ایران با گروه 5+1 اشاره کرد و گفت: مذاکرات هسته‏ای جمهوری اسلامی ایران با گروه 5+1 پس از 16 ماه در دولت یازدهم در ایستگاه لوزان به پایان رسید که بازتاب های زیادی در عرصه بین الملل و به خصوص در کشور داشت.

 

وی افزود: مذاکرات هسته ای لوزان با نه روز مذاکره فشرده از سوی فرزندان کشور در حوزه دیپلماسی و فنی ای در شب آخر با بیش از نه ساعت یک رکورد در مذاکرات بود.

 

امام جمعه گتاب با اشاره به محتوای بیانیه مطبوعاتی لوزان و بازتاب های مختلف و سخنان متناقض مقامات آمریکایی با محتوای بیانیه لوزان خاطرنشان کرد: هرچند هنوز نگارش محتوای توافق و آغاز اجرای آن باقی است اما اگر تفاسیر فعلی طرف‏های مذاکره بخواهد در متن و اقدامات مربوط به توافق ادامه یابد، از هم‏اکنون می‏توان تزلزل و شکنندگی را برای‏ آن پیش‏بینی کرد.

 

وی به تبیین زیاده خواهی ها و تهدید ملت ایران از سوی مقامات آمریکایی پرداخت و افزود: آمریکایی‏ها سابقه طولانی در عدم پایبندی به قرارها و وعده‏ها داشته‏اند و به همین دلیل این امر ابهاماتی جدی برای تداوم و استحکام آن رقم زده است.

 

حجت الاسلام تقی پور با بیان برخی نکات در خصوص بیانیه لوزان به مسؤولان ارشد مذاکرات هسته ای گفت: علیرغم تاکید مسؤولان کشور بر یک مرحله ای بودن توافق هسته ای اما در عمل بر اساس نتایج مذاکرات لوزان توافق احتمالی شده است.

 

وی ادامه داد: عدم توازن بین داده‏ها و ستانده‏ها، تفاوت بین متن و مواضع ادعایی دو طرف‏، متوقف شدن صنعت هسته ‏ای به‏ عنوان یکی از پیشران‏های بسیار مهم پیشرفت کشور و کاهش فوق‏العاده میزان ذخایر اورانیوم‏ یکی از نکات چالشی برای توافق احتمالی در آینده بر اساس بیانیه ی لوزان است.

 

استاد حوزه علمیه بابل به مبهم بودن فرایند لغو تحریم ها اشاره و تصریح کرد: مبهم بودن وضعیت فرآیند لغو تحریم‏ ها یکی از نکات اختلافی بین مسؤولان کشور و اظهارات اخیر مقامات آمریکایی است.

 

وی افزود: چگونگی بازرسی‏ها و پذیرش موقت الحاقیه ان پی تی‏ و تحمیل فرایند بازرسی ها فراتر از پروتکل های عادی بین المللی به خصوص از مراکز حساس امنیتی کشور از نکاتی است که مسؤولان مذاکره کننده نباید به راحتی از بگذرند.

 

حجت الاسلام تقی پور به سخنان مهم مقام معظم رهبری در خصوص مذاکرات هسته ای در جمع مداحان و شاعران پرداخت و اظهار داشت: اگر ملت اشارات ولایت را با دقت پیگیری نکند، خدای ناکرده شاهد هجمه معاندان به سمت ولایت خواهیم بود.

 

وی با بیان این که باید مراقب بود تا در گرما گرم نقد و ابهام های بیانیه لوزان، شکاف بین نیروهای انقلاب و دلسوزان نظام  پیش نیاید، خاطرنشان کرد: هرگاه اختلاف و نزاعی  بین  آحاد ملت پیش آمد براساس آیه 59 سوره مبارکه نساء باید به ولایت مراجعه کرد و به همین دلیل باید قصه مذاکرات هسته ای را با مراجعه به رأی و نظر ولی فقیه از پتانسیل دو دسته کردن ملت اسلامی خارج کرد.

 

امام جمعه گتاب به برخی سوء استفاده جریان خاصی در کشور پس از بیانیه لوزان در کشور  و مطرح کردن دوباره نام سران فتنه افزود: در چند ماه گذشته عده ای با تلاش وافر سعی داشتند تا یکی از دست اندر کاران فتنه را با هر بهانه ای تطهیر کنند اما نوع رفتار مقام معظم رهبری در قبال سران فتنه نشان می دهد که باید با فتنه گر برخورد حذفی کرد./ /1313/پ202/ب1

ارسال نظرات