سیاستهای عملیاتی وزارت بهداشت بر پایه سلامت غذایی مردم نهادینه شده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دکتر ابوالفضل ایرانی خواه، رییس ستاد برگزاری هفته سلامت استان قم، ضمن ابلاغ سلام دکتر سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سازمان بهداشت جهانی، شعار هفته سلامت را بر پایه «سلامت غذایی از مزرعه تا سفره» نام گذاری کرده است.
وی اظهار داشت: بسیاری از بیماریهای بدخیم و گوارشی به سبب عادات بد غذایی مردم است و به جرأت میتوان گفت که آمار مرگ و میرها بعد از سوانح و حوادث مترقبه، به مسائل غذایی گره خورده است.
ایرانی خواه با بیان اینکه موضوع سلامت غذایی مردم، بحثی فرابخشی است، تأکید کرد: وزارت بهداشت در راستای خدمات برای سلامت جامعه، سیاستهای عملیاتی خود را بر پایه سلامت غذایی مردم نهادینه است.
وی با بیان اینکه تولید کنندگان، کارشناسان و فروشندگان باید در راستای اصلاح فرهنگ غذایی، مردم را نسبت به مضرات غذاهای ناسالم آگاه کنند، خاطرنشان کرد: جامعه امروز از مصرف غذاهای پر خاصیت به سوی غذاهای غربی رویگردان شدهاند.
رییس ستاد برگزاری هفته سلامت استان قم با بیان اینکه غربیها متوجه آسیبهای غذاهای ناسالم خود شدهاند، تصریح کرد: امسال سیاست وزارت بهداشت این است که استانداردهای غذا را افزایش و سه ماده مضر نمک، شکر و چربی را کاهش دهد.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت نسبت به افزودنیهای غذایی و کودهایی شیمیایی، سختگیری بیشتری انجام خواهد داد، گفت: بیش از 200 بیماری از طریق مصرف غذاهای آلوده و میکروبی به مردم منتقل میشود.
ایرانی خواه با بیان اینکه بیش از 2 میلیون نفر در جهان به سبب عدم تغذیه مناسب دچار مرگ و میر میشوند، تأکید کرد: چنانچه شعار هفته جهانی سلامت در دنیا و ایران تحقق یابد، تحول عظیمی در امنیت غذا و افزایش طول عمر مردم ایران صورت خواهد گرفت./997/پ202/ش