۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱
کد خبر: ۲۵۶۳۱۱
مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت قزوین:

آل سعود ابزار غرب برای خاموش کردن صدای بیداری اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت قزوین گفت: آل سعود ابزاری برای مقابله و خاموش کردن صدای بیداری اسلامی هستند تا سلطه‌گری غربی‌ها با انقلاب اسلامی کشورهای منطقه به خطر نیفتد و همچون سابق به استکبار خود بر سایر ملت ها ادامه دهند.
حجت الاسلام عبداللهي

حجت الاسلام محمدعلی عبداللهی، مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین درباره حمله آل سعود به یمن گفت: قدرت انقلاب اسلامی و آثار آن به تأثیر مردم جامعه بوده است و سبب شده که مردم به بیداری برسند، زمانی که مردم بیدار شوند به‌ دنبال دور کردن سلطه‌گران از خود می‌شوند.

 

وی با اشاره به شرایط حاکم بر یمن ابراز کرد: دولت‌های غربی به ترس و وحشت افتاده و به هر طریقی درصدد خاموشی و متوقف کردن بیدای اسلامی مردم یمن شده‌اند.

 

آل سعود ابزاری برای مقابله با بیداری اسلامی

مدیر مدرسه علمیه ملاوردیخان قزوین با بیان این‌که کشورهایی از جمله آل سعود دست نشانده آمریکا هستند، اظهار داشت: این آل سعود نوکر مزدور منطقه ای برای دولت های غربی به حساب می آید.

 

این استاد حوزه علمیه ادامه داد: آل سعود ابزاری برای مقابله و خاموش کردن صدای بیداری اسلامی هستند تا سلطه‌گری غربی‌ها با انقلاب اسلامی کشورهای منطقه به خطر نیفتد و همچون سابق به استکبار خود بر سایر ملت ها ادامه دهند.

 

حجت الاسلام عبداللهی هدف مزدوران را دست درازی و سلطه گری در در امور کشورهای دیگر دانست و بیان داشت: با توجه به روحیه نوکرصفتی کشورهای عرب و روحیه استکباری کشورهای غربی هدف از برخوردهای دوگانه این دولت‌ها آشکار می‌شود.

 

وی در ادامه افزود: این کشورها به ‌فکر حفظ منافع خود هستند تا به سلطه گری خود بر کشورهایی از جمله یمن با حضور دست نشانده های خود ادامه دهند.

 

این کارشناس سیاسی درباره موضع‌گیری نهادها و سازمان‌های بین‌المللی ابراز داشت: در مقابل جنایت‌هایی که در حق کشور یمن شده است، دولت های غربی با تأسیس چنین سازمان ها و شورای امنیتی می‌خواهند گناهان و جنایت‌های خود را توجیه کنند.

 

سازمان ملل پیاده‌نظام دولت های غربی است

حجت‌الاسلام عبداللهی در ادامه سازمان ملل را پیاده نظام دولت های غربی دانست و افزود: حال که مسائل دولت های غربی تعارض و جنایت و خونریزی است، سازمان بین الملل دیگر نقشی ندارد چون در مقابل سران خود قرار می‌گیرد، پس سعی در عادی نشان دادن جنایت های خود و گذشتن از کنار آن ها دارد، یعنی به نفع نظام سلطه عمل می‌کند و از دفاع برای مردم کشورهایی چون یمن و فلسطین امتناع می‌ورزد.

 

مدیر مدرسه علمیه ملاوردیخان قزوین در پایان گفت: ما و مردم یمن که به دنبال بیداری اسلامی هستیم باید قدرتمند باشیم، مردم یمن با کمک انقلاب اسلامی ایران باید ایستادگی از خود نشان داده و اقتدار داشته باشند و به حق خود برسند، باید حق را از باطل جدا کرد./955/ت303/ح

ارسال نظرات