۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲
کد خبر: ۲۵۷۰۷۱
عضو هیأت مؤسسه امام خمینی (ره):

اصول‌گرایان بر مشترکات و اهداف ملی تکیه کنند

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با توصیه به اصول گرایان در جهت پرهیز از هر گونه اختلاف اظهار داشت: مشترکات و اهداف ملی مانند اقتصاد مقاومتی باید مورد تأکید و تکیه اصول‌گرایان در حفظ وحدت قرار گیرد.
حجت الاسلام ناصر سقاي بي ريا
حجت الاسلام ناصر سقای بی‌ریا عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی و لزوم وحدت اصول‌گرایان گفت: اصول‌گرایان مشترکات زیادی دارند و در منشور اصول‌گرایی نیز دارای اتفاق نظر هستند.
 
عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) ادامه داد: منشور اصول گرایی سند مشترکی است که اصول گرایان همه در آن اتفاق نظر دارند که باید حول محور اصول گرایی و ارزش‌های آن٬ صفوف خود را منسجم کرده و در برابر کسانی که اعتنایی به اصول ندارند و دگر اندیش هستند مقاومت و ایستادگی کنیم.
 
حجت الاسلام سقای بی‌ریا افزود: باید با تمام توان مانع از آن شویم که مجلس شورای اسلامی به دست نا اهلان بیافتد؛ مجلس آینده باید به دنبال آرمان‌های اسلام٬ اهداف انقلاب و شاخص‌هایی که ما را به تمدن اسلامی نزدیک می‌کند باشد.
 
وی ابراز داشت: ظرفیت‌های عظیمی در کشور وجود دارد تا در مسائل مختلف ما را به اهداف مقدسمان که استقلال و سربلندی جمهوری اسلامی است برساند؛ تکیه بر اقتصاد مقاومتی از نمونه‌های بارز ظرفیت‌های موجود در کشور است.
 
عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) بر لزوم تکیه بر مشترکات تأکید کرد و افزود: نباید اختلاف سلیقه‌ها ما را از هم دور کند؛ باید ضریب تحمل خود را بالا ببریم و نسبت به سلایق مختلف که در درون جمع اصولگرایی وجود دارد صبور باشیم.
 
حجت الاسلام سقای بی‌ریا تکرار کرد: تکیه بر مشترکات و اهداف ملی بسیار مهم است؛ در این زمان و در این سال‌های حساس پیش روی ما٬ در رویارویی‌هایی که با دشمنان اسلام و انقلاب داریم٬ انسجام درونی بسیار حیاتی است.
 
وی گفت: با روش‌های مختلف از جمله تکیه بر اقتصاد مقاومتی می‌توانیم به مرحله‌ای برسیم که دیگر از قیام و قعود دشمنان و استکبار٬ ضربه نبینیم و بتوانیم روی پای خود بایستیم؛ و به دنبال حقوق مسلم و اهداف صلح آمیز خود در جامعه جهانی باشیم.
 
عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) خاطر نشان کرد: اکثر کشورهای دنیا به استثنای معدودی که خود را صاحب دنیا می‌دانند به جمهوری اسلامی ایران متمایل هستند؛ این وجهه جهانی باید حفظ و در مسیر سعادت بشری و ساختن تمدن نوین اسلامی حرکت شود.
 
حجت الاسلام سقای بی‌ریا علما و فقها را تاج سر اصول‌گرایان توصیف کرد و ابراز داشت: تمام اصول‌گرایان بر تابعیت از علما و فضلا تأکید دارند و حول این محور حرکت می‌کنند؛ اصول‌گرایان با احترام به فقهای بلند پایه‌ای که وجود دارند یا به عبارتی روحانیتی که بر محور آن‌ها اساساً انقلاب رشد کرد و به پیروزی رسید باید از این سرمایه‌های عظیم استفاده کرده و از مدار این بزرگواران خارج نشوند./836/ت302/ش
ارسال نظرات