۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۳
کد خبر: ۲۵۸۵۹۴

حرم رضوی عزادار عقیله بنی هاشم

خبرگزاری رسا ـ مراسم عزاداری و سوگواری سالروز وفات عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری(س) همزمان با شب پانزدهم رجب در بارگاه ملکوتی ثامن الحجج حضرت رضا(ع) برگزار شد.
وفات حضرت زينب حرم رضوي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، همزمان با سالروز وفات حضرت زینب(س) بارگاه ملکوتی ثامن الحجج حضرت رضا(ع) رنگ ماتم به خود گرفته و سرتاسر سیه پوش شده بود.

 

بر اساس این گزارش، دسته دسته از زائران و مجاوران از همان ساعات ابتدایی شب برای عرض تسلیت وفات عمه سادات؛ عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری(س) به محضر ولی نعمتشان مشرف می شدند.

 

مراسم ویژه شب وفات حضرت زینب کبری(س) از ساعت 20:25 با تلاوت آیات وحی در رواق امام خمینی(ره) آغاز شد و با سخنرانی حجت الاسلام سید حسین حسینی به همراه مرثیه سرائی و عزاداری ذاکران اهل بیت(ع) ادامه یافت.

 

خیل کثیری از زائران و مجاوران مضجع منور رضوی امشب در عزای اسوه صبر و استقامت؛ زینب کبری(س) به سوگ نشستند و اشک ماتم ریختند.

 

حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی، سخنران این مراسم اظهار کرد: درسی که از زندگی شخصیت با عظمت حضرت زینب(س) می توان گرفت این است که در برابر تمام مصیبت ها ایستاد و در عین حال نماز شب را هم فراموش نکرد و خواند.

 

وی با تأکید بر این که بهره مندی ما از سیره اهل بیت تنها نباید به بیان فضایل اخلاقی اکتفا کند، ابراز کرد: ما باید در مصائب و شدائد از ایشان الگو گرفته، صبور و بردبار باشیم هر چند مصائب و مشکلات ما با سختی های حضرت زینب(س) قابل مقایسه نیست؛ از دست مادر در سن چهار سالگی، داغ 18 تن از اهل بیتش به طور همزمان، تازیانه و اسارت و در نهایت ایستادگی در برابر دشمن و راضی به تقدیر الهی.

 

کارشناس رسانه ملی افزود: حضرت با وجود تحمیل آن همه سختی از سوی یزیدیان در برابر آن ها ایستاد و گفت: چیزی جز زیبایی و نیکی ندیدم و  هر مکر و حیله ای که می توانی به کار بگیر، به خدا قسم نمی توانی نور ما را خاموش و یاد ما را از بین ببری.

 

وی با اشاره به این که امروز نیز شاهد این ماجرا در جهان هستیم، بیان کرد: عزاداری های دهه اول محرم در کشورهای اروپای، تشرف میلیونی شیعیان در روز اربعین حسینی به کربلا و حضور پرشور مردم در حرم های اهل بیت در شب نیمه رجب به عنوان شب زیارتی امام حسین(ع) حاکی از همان چیزی است که زینب کبری(س) در مجلس یزید برآن سوگند یاد کرد.

 

حجت الاسلام حسینی قمی خاطرنشان کرد: مشکل که امروز جامعه ما را در اقشار و سنین مختلف گرفتار خود کرده است، نارضایتی است، مردم در هر موقعیتی که هستند راضی نبوده و از شرایط گله مند هستند.

 

وی افزود: نمی توان فقرهای تحمیلی، فقرهای ناشی از بی تدبیری و بی برنامه ای در جامعه را نادیده گرفت، اما بهرحال تحت هر شرایطی انسان باید خداوند را شاکر باشد و به سطوح پایین تر از خود نگاه کند زیرا توجه به سطوح بالادستی سبب سلب آرامش و رضایت انسان می شود.

 

شب غفیله

 

کارشناس رسانه ملی در بخش دیگر سخنان خود از شب نیمه رجب به عنوان «شب غفیله» یاد کرد و گفت: این شب از آن جهت غفیله نام گرفت که مردم از عظمت آن غافل و بی خبر هستند و احیا و شب زنده داری، زیارت سیدالشهدا(ع)، 30 رکعت نماز به صورت دو رکعتی و غسل، از اعمال مستحبی این شب به شمار می رود که شرح کامل آن در مفاتیح الجنان آمده است./1308/پ202/ب4

ارسال نظرات