طلاب به عنوان الگوی جامعه باید خود را به اخلاق اسلامی آراسته کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائمشهر، حجت الاسلام والمسلمین فیض الله دارایی، مسؤول حوزه علمیه محمدیه قائمشهر امروز در جمع طلاب این مدرسه با اشاره به این که حسن خلق عصاره همه دین است، گفت: هیچ مغناطیسی بالاتر از خلق نیکو نیست و می توان با رفتار خوش انسان ها را به سوی دین راهنمایی کرد.
وی با بیان این که حسن خلق از مسائل مهم زندگی زندگی طلبگی است، ادامه داد: مردم از طلاب به عنوان الگوی جامعه انتظار دارند تا خود را به اخلاق اسلامی آراسته کنند و در برخوردشان اصل انسانیت را رعایت کنند.
استاد اخلاق حوزه علمیه مازندران با اشاره به روایتی از امام علی (ع) تصریح کرد: فروتن، زیبا سخن گفتن و خوشرویی با دیگران از شرایط حسن خلق است.
وی طلاب را به الگو گرفتن از ائمه معصومین(ع) سفارش و با تاکید بر این که خوش اخلاقی عین انسانیت است، خاطرنشان کرد: طلاب علوم اسلامی باید برخورد ائمه با افراد در اجتماع و همه حالات زندگی ایشان را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
حجت الاسلام دارایی با بیان این که حسن خلق صفتی است که انسان را به پیامبر(ص) نزدیک می کند، ادامه داد: نزدیکترین اشخاص به رسول خدا کسانی هستند که از نظر اخلاق نیکوتر هستند.
وی با اشاره به این که حسن خلق در اجتناب از حرام، طلب حلال و آسان گیری بر خانواده جمع شده است، تصریح کرد: کسی که می خواهد دارای خلق عظیم باشد باید خود را به صفات نیکو عادت دهد.
مسؤول حوزه علمیه محمدیه قائمشهر، امام علی(ع) را تربیت شده مکتب پیامبر(ص) دانست و گفت: پیامبر اکرم (ص) با دستورات الهی امام علی(ع) را پرورش داد و حسن خلق چیزی جز رفتار با مردم با توجه به دستورات الهی است.
وی با اشاره به جایگاه علم و عالم در روایات، عنوان داشت: کسی که مقام علم را بداند به علما احترام می کند و باید برای کسانی که جاهل هستند طلب مغفرت کرد که این نشان دهنده اخلاق کریمانه است./950/پ202/ب1