امامزادگان از شعائر اسلام هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس
وی در ادامه با اشاره به این که حج را باید از شعائر اسلام دانست افزود: کعبه علم دین، توحید، ولایت و قبله عالم است از این رو حج تمتع برای مردم الزام آور شده که سالانه در آن جا حضور جمعی داشته باشند و حماسه خود را به رخ جهانیان بکشند.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی با بیان این که در زمان ناتوانی مردم حکومت باید هزینه حج آن ها را بدهد اظهار داشت: آن روزی که مردم توانایی حج را پیدا نکنند بر حکومت واجب است که مردم را با هزینه خود به حج بفرستد.
وی با اشاره به این که صفا و مروه انعکاس توحید خانواده حضرت ابراهیم است خاطرنشان کرد: قرآن کریم صفا و مروه را از شعائر قرار داده است و جنبه شعاری دارد از یان رو آن جا انعکاس توحید خانواده حضرت ابراهیم است.
امام جمعه موقت تهران با بیان این که خاطره هاجر و اسماعیل خاطره تحمل عشق است ابراز داشت: خاطره هاجر و اسماعیل خاطره تحمل عشق است و برای ساختن آینده روشن است از این رو خداوند این ها را از شعائر اسلام معرفی کرده است و باید برای این شعائر مشقت های زیادی را تحمل کرد.
در شب های رجب دعاها مستجاب می شود
وی با اشاره به این که رجب ماه ویژه ای است و خداوند در این ماه دعاها را مستجاب می کند و توبه ها را قبول می کند و باید در این ماه انسان ها با اطمینان دعا کنند به خاطر این که یکی از شرایط دعا کردن این است که باید با اطمینان دعا کردن است.
امام جمعه موقت تهران با بیان این که قربانی کردن در منا از شعائر اسلام است اظهار کرد: قربانی کردن در منا از شعائر اسلام است چون در آن جا حضرت ابراهیم فرزندش را برای خداوند گذاشت.
وی با اشاره به این که مقام معظم رهبری نیازی به تبلیغ ندارد یادآور شد: وقتی که مقام معظم رهبری به ریاست جمهوری رسیدند شهید دستغیب فرمودند در مقام معظم رهبری ریاست اثر نمی گذراد وی بی نیاز از ریاست است، مقام معظم رهبری مقامشان بالاتر از ریاست جمهوری بود.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی با بیان این که مقام معظم رهبری مرد خدا است ادامه داد: ایشان نیازی به تبلیغ ندارد، مقام معظم رهبری برنامه مستمری برای دیدار از خانواده های شهدا دارد از این رو این خط، خط منا و از شعائر اسلام است.
وی با اشاره به این که کسی که شعائر اسلام را بزرگ بشمارد تقوا دارد اظهار کرد: قرآن کریم می فرماید کسی که شعائر الهی را بزرگ بشمارد و پرچم توحید را برافراشته کند نشان از این دارد که در دلش تقوا دارد.
حضرت محمد بالاترین جلوه خداوند است
امام جمعه موقت تهران با بیان این که حضرت محمد بالاترین جلوه خداوند است تصریح کرد: وجود نازنین سرور انبیاء تجلی اعظم پیامبر است.
وی با اشاره به این که بزرگترین علم، علم نبوت خاتمیت است ادامه داد: از این رو باید گفت اولنا محمد اوسطنا محمد و آخرنا محمد است.
امام جمعه موقت تهران با بیان این که ائمه همه تابلوهای توحید هستند اظهار داشت: ائمه آئینه تمام نمای جلال خداوند هستند از این رو می شود گفت دیدن حضرت علی (ع) دیدن خدا است و از این رو تجلیل از حضرت علی بزرگترین شعائر دین است و بیعت با علی بیعت با خداوند است.
وی با اشاره به این که هرکس با علی بیعت کند با خداوند بیعت کرده است تصریح کرد: قرآن می فرماید هرکس با پیامبر بیعت کند با خداوند بیعت کرده است و حضرت علی دست خداوند است و هرکس با علی بیعت کند با خداوند بیعت کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی با بیان این که فرزندان امامان کم از حضرت اسماعیل ندارند خاطرنشان کرد: فرزندان امامان کم از حضرت اسماعیل ندارند از این رو احترام به سادات واجب است و شکستن دل سادات برابر با شکستن دل حضرت زهرا است.
وی در پایان با اشاره به این که امام زادگان از شعائر اسلام هستند تاکید کرد: همه امام زاده ها آبرو دارند نزد خداوند و تجلیل از امام زادگان تجلیل از خداوند است./839/پ202/ب4